Треньорка в Pulse Fitness & Spa PLOVDIV – в Топ 5 на Балканското по фитнес

Автор:
Четвъртък, 23 Май 2019 09:46
Треньорка в Pulse Fitness & Spa PLOVDIV – в Топ 5 на Балканското по фитнес

Емануела Ангелова, персонален треньор в Pulse Fitness & Spa PLOVDIV, спечели 5-то място за България на Балканското първенство по фитнес на 17 и 18 май на гръцкия остров Корфу.

„Доволна съм от резултата - все пак това е нов спорт за мен и цялата подготовка с хранителния и тренировъчния режим бяха интересен етап от живота ми. Научих много нови неща относно храната и как тя може да влияе не само на тялото, но и на психиката.“, коментира Емануела Ангелова, за която това е първото състезание по фитнес, в което участва.

Тя бе и единствената българка, която се яви в категория „Фитнес“ и се представи достойно и в двата тура – в първия - 90-секундното индивидуално свободно съчетание, което включва акробатични движения и демонстрация на перфектен мускулен релеф, и във втория - позинг по бикини със завъртане в анфас, профил вляво, в гръб и профил вдясно, в специално подбрани пози.

Емануела, която е световен шампион по карате и носител на черен колан призна, че участието й в фитнес надпреварата е поредното предизвикателство, което поставя пред себе си и, което преодолява успешно.

Припомняме, че чаровната 28-годишна инструкторка грабна първото място на Националното първенство по бодибилдинг в Пловдив на 20-ти април. Това бе причината от Националния отбор по фитнес да се свържат с нея и да я помолят да участва на Балканското първенство.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм