Зам.-кметът Титюков катастрофира, и той, и синът му са добре

Автор:
Неделя, 07 Април 2019 12:05
Зам.-кметът Титюков катастрофира, и той, и синът му са добре

Зам.-кметът по младежта, спорта и социалните дейности Георги Титюков катастрофира с Тойотата си в с. Царимир около 18 часа снощи.

За щастие той е карал с 15 км в час и няма пострадали, щетите са само по колата, която се е блъснала в колона пред кметството, а после със задната си част е подпряла ел. стълб .

В колата са били зам.-кмета и по-голямото му дете - първокласник.

Беше малкият дявол. Добре сме - на детето му наместиха ръката, ще ходи 2 дни с превръзка. При мен имаше съмнения за пукнато ребро, но се оказа само натъртено, коментира пред Plovdiv-online зам.-кметът, който днес бе заедно със сина си на преглед в болницата.

Не знам какво стана, беше за секунди, призна Титюков.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • бай Ставри

  Станало е защото не бива да се кара служебната Тайота в почивни дни. Както и не бива да се разчита на купени гласове за изборите. Тази години са се заканили да ви хванат на калъп - Каузата, Дани /Здравка и Земеделците на Панчев.

 • отракана кака

  Служебната Тойота- в почивните дни....., с детето ,,,,, в друга община.Най-хубавата кола е ................... служебната.Данъци, такси, гориво, поддръжка се плаща от данакоплатеца. О, всъщност зам.-кмета работи за хората и в събота и неделя, че даже и детето му му помага. Иначе -добре е ще малка белята.

 • читател

  Тютюка взе да говори за дясна коалиция и избори и внезапно смачка бронята...

 • Гражданин

  Титюка казал че колата има два педала и крака му се оплел между тях и направил белята с 15—20км в час. А удара е за към 50—55 км в час. А и служебна

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм