Бременни на безплатни прегледи в Панаира

Автор:
Петък, 24 Октомври 2008 15:11

Image
Д-р Даскалов от Медикус Алфа извършва прегледите
Над 50 бъдещи майки се записаха за безплатни прегледи и консултации в Дните на пациента, които са част от форума «Профилактика на репродуктивното здраве». Той се провежда за първи път в рамките на Международната изложба «Медикус, Денто, Галения» в панаирния комплекс в Пловдив.  След дискусиите и обучението на общопрактикуващи лекари, организирани в първите два  дни на форума,  24 и 25 октомври са посветени на  пациентите. Бременните се преглеждат с  модерния 4-измерен ултразвуков апарат, който снима и видеоклипове на бебето.

Изследванията правят д-р Васил Даскалов от Центъра по репродуктивно здраве «Медикус Алфа» и д-р Димитър Марков от Медицински център «Марковс». Консултации по документи дават специалисти  от АГ клиника «Д-р Щерев» и  АГ болница «Селена».

Форумът «Профилактика» на репродуктивното здраве е съвместна инициатива на  Международен панаир Пловдив, Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве, Института по репродуктивно здраве, Сдружение „Зачатие” и Фондация „Искам бебе”. Той обогатява изложбата «Медикус, Денто, Галения» с още една актуална тема -  „Акушерство и гинекология”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм