Конгрес по детска ендокринология в Пловдив

Автор:
Вторник, 06 Ноември 2018 17:28
Конгрес по детска ендокринология в Пловдив

От 8 до 10 ноември 2018 г. (четвъртък – събота) град Пловдив ще бъде домакин на IV-тия  Национален конгрес по детска ендокринология, който ще бъде с широко международно участие.

Конгресът се организира от БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ ПО ДЕТСКА ЕНДОКРИНОЛОГИЯ, базирано в София с председател проф. д-р Мая Константинова, д.н. Събитието ще се проведе в парк-хотел „Империал“, като в първия ден официалното откриване е на обяд.

В него ще вземат участие най-изтъкнатите български специалисти по детска ендокринология, диабет и ендокринни заболявания, както и световни светила в тази сфера, които са в топ 10 на медиците в света.

Ще има лектори от САЩ, Израел, Чехия, Италия и много други. В наситената програма ще бъдат представени най-новите методи за лечение, най-новите научни открития по отношение на детския диабет и ендокринни заболявания. Работният език на конференцията е английски, като ще има и презентации на български фармацевтични фирми и вносители на български език. Гостите ще имат възможност  в дните на престоя си да разгледат Пловдив – градът избран за Европейска столица на културата през 2019 година.

В случай, че имате интерес, проф. Мая Константинова, както и представителя на домакините от Медицински университет Пловдив -  Доц. Нарцис Калева-Ходжева, д.м. са на Ваше разположение за повече информация, интервюта и съдействие за интервюта с българските и международни гости.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм