Бебеландия се разраства

Автор:
Вторник, 23 Януари 2018 10:25
Бебеландия се разраства

След успеха на инициативата „Коледа в Бебеландия“, тя намери своето място и в следпразничната програма на Детския отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив. По изричното желание на майките на деца до тригодишна възраст сбирките на Бебеландия се провеждат всеки вторник от 10.30 ч. в Детския отдел.

Игрите, четеното и запознаването с книгата в условията на заобикаляща ги книжна среда предизвиква интереса на малките посетители. От своя страна работещите в отдела си поставят целта утвърдените вече сбирки да протичат при предварително зададени и разработени теми, които да имат практическа насоченост на срещите – как правилно да се избере и разлисти книжката, как да се разгледа без да бъде повредена, практичен живот от системата на Монтесори и т.н. Дори се предвижда гостуване на цигулар, който е само с година-две по-голям от публиката и т.н.

Убедени в полезността на инициативата, която от еднократна празнична се превърна в постоянна дейност, работещите в Детския отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив с ентусиазъм разработват и нови идеи в рамките на инициативата „Бебеландия в библиотеката“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм