Безлихвен заем от 100 бона на МБАЛ Св. Мина

Автор:
Неделя, 27 Октомври 2013 10:40
Доц. Георги Йорданов Доц. Георги Йорданов

Да се отпусне безлихвен заем от 97 680 лв. на МБАЛ Свети Мина, предлага на Общинския съвет ресорният зам.-кмет по здравеопазване Розалин Петков.

Заемът е за погасяване на поредна фактура за преу стройството на кухненския блок в общинската болница в отделение за рентгенова диагностика.

Управителят на Свети Мина доц. Георги Йорданов прилага и план за погасяването на сумата на 12 равни месечни вноски от по 8140 лв., които здравницата ще внася по сметката на общината от 1/4/14 до 31/3/15.

Това е втори безлихвен заем, който се предлага на Свети Мина, след като на 23/3/13 ОбС гласува отпускането на 84 544 лв. на здравницата.

Срокът за неговото погасяване е също 12 месеца и тече от 1/10/13.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (17)

Покажи предишните коментари
 • пак ли

  Направете историческа справка. Доцентът Йорданов - доцент по рентгенови снимки- където ковандва задължитлно прави ремонти на.....рентгеновите отделения. Защото е в бизнеса с тази техника! Атделно дето падат парички и от цианската му бригада по преустройства ш строителство.

 • съветник

  Знам, абсолютно сигурно, че община Пловдив не е дала и една стотинка за рентгеновите апарати на Св. Мина, както направи за рентгеновите апарати на Св. Пантелеймон.

 • Лекар

  Общинските съветници му разрешават да тегли банкови кредити през последните две години,които болницата изплаща,а приходите намаляват все повече и повече,за три години средно с 200 хил. на месец.Защо го оставят да прави золум след золум??????????Къде е и контрольора от страна на общинския съвет???????????????Защо и на него не му дръпнат ушите и той носи отговорност за състоянието на болницата?Кой и защо търпи некадърно управление на общинска болница?

 • Недоразумение

  Напражо много лъйеш за Втора градска.Ако си коректен ,чети решенията и си посипи главата с пепел!

 • Недоразумение

  Земът е за пет години от 500 000 лв.като болницата поеме 1100 000 лв със СМР И СЕ СЪЗДАВА НОВО ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА?!

 • доктор

  Този е най- големият крадец! Искаме си заплатите!!!! От всякъде и от всички краде.

 • Илова

  Този скромен човечец е направо за Цацаров. Крайно време е да го подведат под отговорност. Не може от как е дошъл в болницата ние да сме най- зле финансово. Трябва, да дойдат да видят хигиената на какво ниво е. Развъждаме зарази, никой да не стъпва тук!

 • Поля

  Дребосък, мазен, гаден , лицемерен, помияр, отрепка.... както и да го наречеш няма да сбъркаш. Вижте му самодоволната физиономия.

 • потърпевш

  Дребно, самодоволно, мазно л....о, искаме си парите. Най- големия крадец!

 • дев

  какво направи нашите пътеки бе педераст?
  с тях ли си купуваш джипове и зареждаш аптеките си?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм