Номинации за пловдивски лекар на годината

Автор:
Сряда, 09 Октомври 2013 16:24
Номинации за пловдивски лекар на годината

Районната колегия на Българския лекарски съюз направи своите традиционни номинации за Лекар на годината, които ще бъдат връчени във връзка с Деня на българския лекар – 19 октомври.

На национално ниво номинирани са:

Проф. Марияна Мурджева, зам.-ректор на УМБАЛ Свети Георги
Доц. Иван Трайков, шеф на Клиниката по изгаряния в УМБАЛ Свети Георги
Наградите на БЛС ще бъдат връчени по време на Събора на 19 октомври в Равда.

На регионално ниво са номинирани:

Д-р Александър Апостолов от МБАЛ Стамболийски
Доц. Владимир Данев от Клиниката по патоанатомия на УМБАЛ Свети Георги
Д-р Инко Кехайов – дългогодишен управител на Центъра за психично здраве
Д-р Ваня Добрева – общопрактикуващ лекар
Проф. Тоньо Шмилев - педиатър

Наградите ще бъдат връчени на тържество послучай Деня на българския лекар на 16 октомври, сряда, от 19 часа в ресторант Одеон, Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • 765

  цялата партийна организация

 • красимира

  Трябва да номинирате целия персонал на Еврохоспитал! Това е най-доброто лечебно заведение!

 • СЕРИАЛ

  НОВ ПЛОВДИВСКИ СЕРИАЛ -"ВЪЗХОДЪТ НА СЕМЕЙСТВО МУРДЖЕВИ". СЕРИИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДО ПАДАНЕТО НА ЧЕРВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ СНИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО "ПАДЕНИЕТО НА СЕМЕЙСТВО МУРДЖЕВИ".

 • СТАТИЯ ОТ 6.12.2010

  СТАТИЯ ОТ 6.12.2010

  Простосмъртните граждани имат шанс на общинско жилище, само ако са абсолютно безимотни и не притежават собственост в града и страната. За кандидатите за ведомствения фонд забраната за недвижима собственост важи само за Пловдив. Една от молбите е на главния юрисконсулт в общината Теодора Мурджева. Тя е настанена във ведомствено жилище на ул. “Гео Милев” 28, в ЖСК “Електроника”, и е подала заявление да го купи. Теодора Мурджева е доказала с документи, че има жилищна нужда и няма собственост, обясни шефката на отдел “Жилищно настаняване” Хрипси Чектерян. От преписката е видно, че Мурджева е подавала два пъти молба за устройване с ведомствен апартамент. Първият опит е направен през 2005 г. Тогава юристката живее заедно със семейството на ул. “П. Тодоров” 8, в центъра на Пловдив, заедно с тричленното си семейство. Съпругът й е известен хирург д-р Красимир Мурджев, който е и член на градския съвет на БСП. Комисията отказва настаняването, тъй като юристката няма тригодишен стаж в общината. Междувременно тя решава и проблема със собствеността, като прехвърля апартамента на “П. Тодоров” 8 на майка си. През 2008 г. Мурджева повторно подава молба за настаняване в общинско жилище. Този път искането е удовлетворено и семейството е настанено в ЖСК “Електроника”. Няма никакъв проблем, всичко е законно, гарантира зам.-кметът Александър Долев. Гледаме изключително прецизно документите, а те са в ред, потвърди и Хрипси Чектерян. Сега семейството се надява да купи квартирата. Цените ще бъдат намалени, включително и за ведомствени жилища, тъй като заради стагнацията на пазара на имотите общината реши да редуцира тарифата с 30 процента. Теодора Мурджева е в отпуск, а мобилният й телефон е изключен. Съседи обаче твърдят, че семейството продължава да обитава кооперацията на “П. Тодоров” 8, в близост до Пожарната.

 • od

  Familija Murdjevi nai- goljamata napast. Stanishev i Gergov predpolagam. che ne znajat za skritata limonka Murdjev.

 • inko

  Кой номинира Инко Кехайов ? Може ли някой да отговори от БЛС Пловдив?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм