Националният отбор по здраве 3 дни в Пловдив

Автор:
Сряда, 21 Ноември 2012 11:31
Националният отбор по здраве 3 дни в Пловдив

Пловдив е домакин на Международния форум Изложение Здраве, Щастие, Красота, в който участва националният отбор по здраве.

Това оповестиха на пресконференция организаторите на тридневния лекционен клуб Теодор Неделчев и нашумелият рейки терапевт Ани Велкова.

Форумът става възможен с ексклузивната подкрепа на Дани Каназирева, след като шефът на ОбС Пловдив арх. Илко Николов казал на организаторите буквално: Не може да си разпънете сергиите в Общинския съвет.

Само преди 2 месеца първото издание на форума събра над 1000 посетители от цялата страна във Велико Търново, а тамошният кмет оказал подкрепа.

Над 3000 посетители се очакват на второто издание, което ще се проведе от 30 ноември до 2 декември в Дома на науката и техниката на ул. Гладстон 1.

Международното участие е от ученичка на знаменития узбекски лечител Норбеков - Гузал Тажибаева, и индийката Пинки Гангас, която ще изнесе лекция на тема Как да преборим стреса с йога.

Сред светилата на медицината и нетрадиционната медицина от България могат да се чуят проф. Христо Мермерски, психолога Мадлен Алгафари, ученикът на Лидия Ковачева - д-р Георги Гайдурков, ученичката на д-р Емилова - д-р Таня Грандева...

24 са лекторите участници - всичките с опит не само в България, които ще се опитат да накарат посетителите да се обърнат към дравословния начин на живот.

Как се лекуват открити рани с ухапване от пчела ще обясни специалистът по апитерапия д-р Пламен Енчев с практика в Хисар.

Важни са позитивните послания към хората, които политиците могат да отправят, мотивира включването си във форума Дани Каназирева.

Тя ще го открие в 10 часа на 30 ноември.

Бях провокирана да подкрепя идеята след като наскоро прочетох анкета Какво ви прави щастливи.

Нито един отговор не се свързваше със здравето, каза Каназирева.

Според мен, за да сме успешни и щастливи, именно здравето е на първо място, подчерта областният координатор на Движение България на гражданите.

Нашумелият рейки терапевт от Велико Търново Ани Велкова преди 5 години сменя бизнес амплоато си със здравословен живот.

От 2 години професионално практикува рейки терапия.

Целта на Международния здравен форум е да предложи нови модели личности и всеки сам да избере своя, казва Ани Велкова.

Лекциите обхващат всички сфери на здравето - от суровоядството, апитерапията /лечение с пчели и пчелни продукти/, геронтологията /наука за дълголетието/, здравословното хранене - включително с хляб от лимец, но целта е контакт между публика и лектори, така че всеки да намери своя алтернативен доктор, обясниха още организаторите.

Очакват се групови посещения с автобуси от Стара Загора, Пазарджик, Бургас, Велико Търново, София, казаха още Велкова и Неделчев.

Подробности за форума на сайта www.forumizlojenie.com

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм