Полицаи убиха Богровеца от бандата на Крокодилите

Автор:
Понеделник, 14 Декември 2009 12:39

Издирват митничари и служители на Гранична полиция дали не са в схемата

plovdiv-online

Image
Ченге или Богровеца?
Един от Крокодилите е мъртъв!

Това е Димитър Митрев - Богровеца, който беше убит в престрелка с полицаи на магистрала Тракия тази нощ в района на Вакарел. По неофициална информация има ранени и служители на реда. По-късно информацията беше отречена от МВР министъра.

Полицаите се отзовали на сигнал за отвлечен турски шофьор на магистралата. Той бил завързан за дърво, но не е пострадал в престрелката. Лимузината му Ауди била запалена, докато дойдат полицаите.

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви по БНТ, че трима общо са били нападателите, двамата избягали са от същата банда на Крокодилите, знаят се и се издирват под дърво и камък. Отвличането е станало около полунощ.

Тримата с полицейски униформи са спрели турчина,  след това под дулата на автоматите са го заставили да върви с тях. Според Цветанов Крокодилите са специализирани в магистрални обири. Почеркът им е да спират лимузини, предимно на чужди граждани все едно, че е полицейска проверка, след което заставяли шофьорите да карат с тях до безлюдно място, обирали ги, завързвали ги за дърво и палели колите, за да няма следи.

По късно от полицията съобщиха, че нападателите са повече от трима, те се издирват на територията на цялата страна. Обраната сума е около 5 хиляди евро.

Не е изключено в схемата на Крокодилите да са митничари или служители от Гранична полиция, които да ги сигнализират за по-заможни чужденци, преминали границата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм