Лекарската колегия отличава трима с "Лекар на годината"

Автор:
Понеделник, 19 Октомври 2009 14:59

Медиците награждават и журналисти за обективно отразяване на здравеопазването 

Автор Веселина Бонева

Image
Д-р Георги Сакакушев
Районната колегия на Българския лекарски съюз - Пловдив, връчва на 19 октомври от 19 часа в ресторант "Копчето" на бул. "Васил Априлов" ежегодните награди "Лекар на годината", свързани с Деня на здравния работник. Миналия уикенд на Отчетно-избория събор на Лекарския съюз националната награда "Лекар на годината" беше присъдена на шефа на Съдова хирургия в Университетска болница и зам.-ректор проф. Никола Анастасов, съобщи председателят на РК на БЛС д-р Георги Сакакушев.

Тримата лекари, членове на пловдивската колегия, които ще получат отличието й тази вечер, са д-р Жорж Пелев, шеф на АГ отделението в МБАЛ "Пловдив", д-р Георги Цигаровски, общопрактикуващ лекар и зам.-председател на РК на БЛС, и д-р Недялка Стефанова, завеждащ педиатрично отделение в МБАЛ "Асеновград". Повече за тях - в сайта на Районната колегия на Българския лекарски съюз www.rlkpd.com  

На тържеството са поканени и журналисти от всички медии, отразяващи сектор Здравеопазване, съобщи още д-р Сакакушев. Сред журналистическата гилдия също има отличени, кои са - ще стане ясно в "Копчето".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм