Таксиджията Здравко Дзанев свали 42 кила за 10 дни! Играе за Гинес

Автор:
Четвъртък, 06 Август 2009 22:47

Image
Дзанев в ръцете на Гарабитов
Олекнах с цели 42.3 кила след 10 процедури в център Гарабитов, при това без да гладувам, похвали се таксиджията Здравко Дзанев, който тежи повече от един трабант!

 39-годишният пловдивчанин подобри световния рекорд по здравословно отслабване като намали теглото си от 268.3 на 226 кг /при ръст 1.92 м/, а талията от 210 на 176 см, само след 40-минутни процедури, направени в рамките на 10 дни в пловдивския център Гарабитов. Оттам смятат да регистрират рекорда му в книгата на „Гинес”.

Уникалната методика за отслабване на Иван Гарабитов за първи път бе представена на обществеността преди 2 години, когато друг пловдивчанин - Данаил Чернев, от 297 стана 237 кг, като стопи цели 60 кг, в рамките на месец. За случая plovdiv-online писа подробно. Програмата на Иван Гарабитов се основава на 3 елемента.

Първо, пиене на натуралния сироп Мадал бал. Второ, прилагане на специални йога техники, от които най-важното е как да се диша правилно, защото дори само това помага за смъкване на 5 кг на месец. Третият елемент в методиката Гарабитов са процедури с апарата за матрично-ритъмна терапия Матрикс. С него руските космонавти възстановяват след полет атрофиралите си мускули. Уредът е ефикасен при запушени кръвоносни съдове, обяснява Иван Гарабитов.

Image
Дзанев след отслабване
Матрикс възбужда собствената ритмика на организма и това възстановява способността на свързващата тъкан да функционира правилно. Използва се за разграждане на отоци, хематоми, за подобряване подвижността на ставите след продължително обездвижване. В център Гарабитов се гордеят, че методиката за отслабване е единствената в света, при която не се получава йо-йо ефект. Когато някой веднъж свали килограмите, повече не ги качва, ако, разбира се, не се върне към предишния си начин на живот. Данаил Чернев, който преди две години се стопи с 60 кг, поддържа закованите тогава 237 кила, като в същото време поставя истински рекорди по ядене. Другото особено важно предимство на програмата, е че кожата не увисва и не се налагат пластични корекции.
Преди да започне лечението си на 20 юли Здравко Дзанев спял само по 2-3 часа в денонощие, при това седнал във фотьойл, защото легнал се задушавал. Сега вече спя като къпан в леглото си, не се спирам, за да дишам след всяка направена трета крачка, дори мога да тичам, влизам си в таксито веднага, а не след половин час наместване, карам си без проблем мотора, не може да се нахвали отслабналият мъж. Той иска да свали поне още 70 кг, за по-добър външен вид. Килограмите ги натрупах, колкото и да не вярвате, от прилагане на различни диети за отслабване, каза Дзанев. Качих почти двойно благодарение именно на всякакви прехвалени чуждуземски медикаменти и методи. Оказа че, цярът за моето тяло и здраве е роден – българската методика на Гарабитов, посочи Дзанев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм