Балдъзата на Славчо стана шеф в Онкото без конкурс

Автор:
Четвъртък, 15 Януари 2009 01:45

Автор plovdiv-online 

ImageНай-готино е да си балдъза и това е оценено в българския фолклор с безсмъртното парче "Балдъзата гащи няма". Оказа се, че  и балдъзата на провдивския кмет Славчо Атанасов гащи няма, Анджела бей, продължава песента, колкото и гражданите-патриоти да са искрено възмутени. Вася Данкова, сестра на кметшата Елена Атанасова, е назначена за икономически директор на Онкодиспансера. Данкова не е лекар, тя има практика като счетоводител и икономист в община Тунджа, даже е с 20 годишен стаж на общинска ясла, оповести кметът Славчо Атанасов. Искам да имам пряк поглед върху заведението, обясни още мотива за назначение г-н Славчо Атанасов.

За директорската длъжност не е обявяван конкурс. През дисдпансера се въртят годишно минимум 13 милиона лева. Балдъзата е започнала работа преди няколко дни, разбра първи plovdiv-online, шилото в торбата на пловдивската администрация, на професионален жаргон - пълното й интубиране.

Балдъзата на Славчо сяда на мястото на съпругата на шефа на МБАЛ "Пловдив" доц. Георги Йорданов - Виолина Йорданова. Тя беше уволнена от бившия вече управител на Онкодиспансера д-р Райчев. Plovdiv-Online първи съобщи за уволнението на г-жа Йорданова, което предизвика фурор от постинги във форума ни. На мястото на д-p Pайчев седна пък доц. Никола Ананощев. Пито-платено, балдъзата гащи няма! Що да не седне, като е без гащи?

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм