Иван Стоянов пребори COVD-19

Автор:
Събота, 22 Август 2020 08:16
Иван Стоянов пребори COVD-19

Кметът на район "Източен" Иван Стоянов е изписан от болницата, след като в продължение на 27 дни се бори с COVID-19.

"Направиха ми два PCR теста и двата се оказаха отрицателни, затова ми разрешиха да се прибера вкъщи", разказа Стоянов. Сподели, че се е чувствал безкрайно щастлив след близо един месец изолация . В болницата е постъпил след една седмица безуспешно домашно лечение, със силно главоболие, отпадналост, липса на обоняние и температура и се оказа , че е развил двустранна пневмония.

Районният кмет е в болничен до 9 септември, защото заради вируса и пневмонията трябва да мине на два контролни прегледа на скенер. "Ако резултатът е добър, ще прекратя болничния, но сега няма да посещавам кметството, за да не стресирам хората", каза Иван Стоянов.

Той уточни обаче, че ще следи работата в района дистанционно, а днес вече е обиколил кварталите, където се извършват строителни дейности. Разказа, че на Цариградско шосе днес ще бъде асфалтирано едното разширение на локалното платно, а в понеделник - другото, за да се улесни трафикът. В ДЯ "Веселушка" е проверил как върви изграждането на шест детски площадки в двора .

"Благодаря на служителите, че не са изоставили работата, докато съм в болничен, и че са здрави", признателен е районният кмет.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Георгиев

    не мога да разбера, защо толкова внимание се обръща на този човек??? На тези нагаждачи, които ако не е властта да се правят на важни, за нищо не стават.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм