Джамия бутна шефа на СКАТ Валери Симеонов от поста съветник № 1

Автор:
Понеделник, 22 Декември 2008 16:15

Снимка Кирил Иванов

ImageШефът на телевизия СКАТ и председател на Общинския съвет в Бургас Валери Симеонов, бивш кадрови офицер от Второ Главно управление на Държавна сигурност, хвърли оставка като съветник № 1. Причина е решението на колегите му в ОбС да се изгради джамия в квартал Меден рудник. В същото време Симеонов сваля от ефир адвокатът - журналист Антон Сираков, който вдигна скандал на неделния сбор на Атака и нарече партията "хилаво недоносче".

Симеонов заявява пред Фокус, че е избран като член на Атака, за да не допусне ислямизация, а точно това ставало.- Според него на мястото му ще седне или съветник от ГЕРБ, или от ДПС.

Припомняме, че кметът на Бургас е издигнат от ГЕРБ. Симеонов е категоричен, че Атака повече нямала да носи негативите от управлението на Димитър Николов.
Пред Дарик пък от Атака разкрили, че на фирма, близка до ДПС, е възложено да изготви общ устройствен план на Бургас. Волен Сидеров, който в неделя бе избран за бетвърти път за водач на партията с 99.99 на сто от гласовете, удари по Бойко Борисов заради ислямдския център в Малинова долина в София. Според Сидеров там също ще има джамия.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм