Нобелист: COVID-19 е смес от коронавирус и СПИН!

Автор:
Събота, 18 Април 2020 17:45
Нобелист: COVID-19 е смес от коронавирус и СПИН!

Според Люк Монтание COVID-19 e изкуствено създаден в Ухан!

Коронавирусът не е с естествен произход, разработен е в лаборатория Ухан. Това заяви френският вирусолог проф. Люк Монтание, който спечели Нобеловата награда за откриването на ХИВ през 2008 година, в интервю за френския канал Cnews.

Той е работил заедно със свои колеги по произхода на коварния вирус напълно безплатно. Искам да разкрием някои заблуди около този вирус, разказва професорът.

В интервюто Монтание разкрива , че COVID-19 е създаден изкуствено като смесица между коронавирус и вируса на СПИН.

Covid-19 не е възникнал естествено, категоричен е професор Люк Монтание. Вирусът е създаден в лабораторни условия, убеден е още той. Професорът не знае кой е създателят на коронавируса, отнел живота на хиляди по света и заразил милиони. "Никого не обвинявам. Не зная кой го е създал и защо", казва още Люк Монтание.

Професорът с Нобел за медицина подчертава, че новият коронавирус е резултат от работата на молекулярни биолози. С този вирус са правени манипулации, категоричен е Люк Монтание.

В интервюто той разказва още, че индийски учени са направили проучване подобно на неговото, но върху тях е оказан натиск.

В същото време Монтание добави, че не обвинява никого и китайските учени може би са се опитали да разработят ваксина срещу СПИН. Според предположението му Covid-19 вероятно е създаден в лаборатория в Ухан, откъдето тръгна пандемията.

Люк Монтание е френски вирусолог. Заедно с Франсоаз Баре-Синуси открива ХИВ, вируса на СПИН. През 2008 г. за откритието си двамата френски учени, заедно с Харалд цур Хаузен, получават Нобелова награда за медицина.

Припомняме, че САЩ открито обвиниха Китай, че са скрили истинските данни за самия вирус и броя заразени и починали. Те обвиниха и Световната здравна организация, че е крила информация в първите месеци в полза на Китай и спряха финансирането за Организацията. Според Пентагона не може да се вярва на Пекин. Американското разузнаване обаче не може да потвърди, че вирусът е човешко дело.

САЩ настояха, че трябва да имат достъп до въпросната лаборатория, за да се разбере истината и това не е политически, а световен въпрос.

Китай, от своя страна, отрича обвиненията и на свой ред обвинява Вашингтон като източник на заразата.

Повече от 154 200 са вече официално жертвите на COVID-19 по света. Заразените са над 2 243 500 души.

Най-много регистрирани случаи, повече от 701 000 са САЩ, а най-голям брой жертви, около 23 000 души, е Италия.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Китай тепърва ще бере плодовете на Короната... А дано САЩ и Европа, този път предприемат сериозни мерки и започнат изнасянето на значетелната част от производствата си от страната, където ядат кучета, котки, прилепи, змии и всичко дишащо и шаващо без никакъв санитарен контрол.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм