4 в Пловдив и 2 в Карлово с COVID-19

Автор:
Понеделник, 23 Март 2020 02:48
4 в Пловдив и 2 в Карлово с COVID-19

Две медицински сестри от МБАЛ Пълмед са под карантина, са с коронавирус заради контактите си с лекаря от Спешното отделение, който бе първият случай на доказан COVID-19 в Пловдив, съобщи шефката на РЗИ д-р Ваня Танчева-Манчева. Изолирана е и съпругата на лекаря, която е дала положителна проба.

Припомняме, че при оповестяването на случая с 52-годишния лекар беше съобщено и за положителна проба на 39-годишен пациент, който се е върнал от пътуване в Англия.

Вчера излезе положителна пробата на 59-годишна карловка, а синът й е поставен под домашна карантина. Жената също се е върнала от Англия и е в Инфекциозното отделение на Карловската болница "Д-р Киро Попов". Синът пък е изолиран, тъй като лично я прибрал от летище София с автомобил. Неговата проба още се чака.

Гурбетчийката постъпила в болницата в Карлово с температура 38.8 и болки в мускулите, което е типично за грип.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

 • ТРЯБВАш ли заем, предлагаме финанси

  [b]Ние даваме кредитни лични заеми, можете да получите незабавен заем / пари за широк спектър от вашите лични нужди като обновяване на вашия дом, брак в семейството, семейна почивка, образование на вашето дете, закупуване на къща, медицински разходи или всякакви други спешни случаи. , С минимална документация вече можете да използвате личен заем при атрактивни 3% лихви. Това е доверие и честни заеми, за които няма да съжалявате, свържете се с нас чрез имейл: Crowfordcompanyplc@gmail.com

  Вашите пълни данни:
  Пълно име. , ... ... ... ... ,
  Необходима сума на заема. , ...
  Продължителност на кредита , ... ... ... ,
  Телефонен номер. , ... ... ..
  Прилага се преди. , ... ... ..
  Държава. , ... ,
  whatsap: +916364356308
  Изпратете ни имейл: Crowfordcompanyplc@gmail.com

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм