Майка на 2 деца извая тяло на гръцка богиня с тренировки при Александър Вулев

Автор:
Петък, 17 Януари 2020 11:45
Майка на 2 деца извая тяло на гръцка богиня с тренировки при Александър Вулев

Майка на 2 деца извая перфектно тяло с редовни групови тренировки по боди пъмп, крос фит и спининг при Александър Вулев в Pulse Fitness & SPA Plovdiv. Икономистката Николина Йорданова/35/ е от София, но преди 7 години се мести в Пловдив със семейството си, за да помага във фамилния бизнес. Именно под тепетата се случва и промяната, която трансформира самата нея, начина, по който възприема себе си и цялостния й светоглед. 

Ники винаги е била в добра физическа форма и въпреки, че не се е ограничавала в храненето, никога не е имала проблеми с килограмите. От 7 до 11 години тя активно спортува художествена гимнастика. Въпреки че треньорката ограничава гимнастичките и им забранява захар и въглехидрати, Ники признава, че си похапва тайничко сладкиши, като любимото й изкушение е сладоледът.

Преди 12 г. , когато е бременна с големия си син тя качва 30 кг, но ги смъква за една година след това без грам усилия. При раждането на втория си син, преди 6 години, е нагоре с 25 кг, но успява да свали едва 12 от тях. Когато детето навършва 2 години, а килограмите не мърдат, Ники решава да предприеме нещо.

Заради излишното тегло, се притеснява да влезе във фитнес, така че си поръчва хранителен и спортен режим онлайн. Започва да се ограничава, като яде предимно плодове, зеленчуци, овесени ядки и семена. Спира всички тестени и захарни изделия, позволява си шоколад и торта по празниците. За закуска хапва овесени ядки, набляга на салати и белтъчини. Успява да смъкне голяма част от теглото, но тялото й все още е далеч от желаната форма.

Записва се в Pulse Fitness & SPA Plovdiv още при отварянето му в Пловдив преди 3 години. Първите няколко дни ходи на самостоятелни силови тренировки във фитнес залата и на бягащата пътека. После тръгва на групови занимания – пробва всички видове, но най-много й допадат боди пъмп, крос фит и спининг при Александър Вулев. След първите тренировки, в продължение на месец, Ники е със жестока мускулна треска и й се налага да пие аспирин всеки ден. В началото тя тренира 5 пъти седмично. Резултатът не закъснява - тялото й се стяга, а мазнините се превръщат в мускули.

Въпреки че качва 3 кг, тя носи същия номер дрехи както преди, и изглежда като гимназистка, а близки и приятели не спират да се възхищават на прекрасния й външен вид. В момента Ники поддържа формата си с тренировки 3 пъти седмично. Това я разтоварва от грижите по децата и я прави много по-енергична и издръжлива на всякакви натоварвания. Чувства се превъзходно и установява, че спортът помага не само за физическото, но и за менталното и емоционалното й състояние.

„Когато не съм в настроение или нещо ми е криво, отивам в залата. След това съм със страхотен жизнен тонус, тялото ми се насища с кислород и сякаш летя“, споделя Ники, която вече е толкова влюбена в града под тепетата, че не иска и да чуе за столицата.

Най-вече тя е признателна, че именно в Пловдив е открила ,,нейното нещо“ което не само, че й доставя удоволствие, но и помага за постигането на вътрешен баланс и хармония.
„Тренировките са начин на живот, който ме прави щастлива и който ще продължавам да поддържам и занапред“, категорична е Ники.

Всеки, който иска да промени себе си и живота си, може да го направи в Pulse Fitness & Spa Plovdiv на ул. „ Цанко Дюстабанов“ № 63. 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм