Кръгла маса за борба с дрогата в Пловдив

Автор:
Вторник, 03 Декември 2019 09:56
Кръгла маса за борба с дрогата в Пловдив

Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, организираха и проведоха кръгла маса под надслов: „Един живот – един избор!”, която се проведе на 28.11.2019 г. от 14.00 ч. в Заседателната зала на Община Пловдив.

На тази дискусия взеха участие 10 отбора от ученици гимназиален курс в Пловдив, младежи от БЧК – Пловдив и доброволци към общинската структура, които имаха възможност да изложат своята гражданска позиция по поставена от ОСНВ с ПИЦ - Пловдив тема (разпределена чрез жребий, без състезателен елемент).

Всеки отбор се състоеше от 2-ма представители, които бяха подготвили своята устна или мултимедийна презентация по поставената тема.

Кръглата маса протече по предварително определен регламент.

Идеята на това мероприятие беше да се получи широк обществен отзвук по поставените теми, както и да бъдат обединени младите хора в каузата на ОСНВ с ПИЦ – Пловдив – Борбата с наркотичните и психоактивни вещества!

След изслушване на презентациите, на участниците бяха връчени награди от г-жа Живка Йовчева - Председател на ОСНВ с ПИЦ – Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм