В УМБАЛ Св. Георги ще гласуват 115 пациенти и 13 служители

Автор:
Петък, 01 Ноември 2019 10:24
В УМБАЛ Св. Георги ще гласуват 115 пациенти и 13 служители

За балотажа на 3 ноември, неделя, общо 128 души – 115 пациенти и 13 служители от дежурния персонал в УМБАЛ „Свети Георги“, ще гласуват в четири избирателни секции.

В секция №102, която е разположена в База 1 на болницата на бул. „Васил Априлов“ №15А, в Клиниката по кожни и венерически заболявания, правото си на глас ще упражнят 17 пациенти.

Останалите три секции са разположени в База 2. В тях ще гласуват 98 пациенти и 13 служители на УМБАЛ „Свети Георги“, които в този ден имат дежурства. Две от секциите са в Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ №66. На 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология традиционно е ситуирана 49-а секция. В нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително. На 11-ия етаж, във Втора клиника по хирургия, ще бъде 50-а секция. В нея ще могат да гласуват пациентите от стационарите от 6-и до 12-и етаж.

В административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести, която се намира в съседство с Хирургичния блок, ще работи избирателна секция №51. Там ще могат да гласуват пациентите от трите лечебни блока на клиниката и от Отделението по фтизиатрия, чиято сграда е на същия адрес.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Славка

    И аз ще гласувам... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgОт клиниката по Психиатрия... Много съм доволна от хапчетата на д-р Стоева, преименуваната дъщеря на Славчо Атанасов...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм