#43 Иван Стоянов прие най-новия и модерен сметовоз в Чистота

Автор:
Петък, 25 Октомври 2019 10:05
#43 Иван Стоянов прие най-новия и модерен сметовоз в Чистота

Чистотата ще е основен приоритет на бъдещия районен кметна Източен

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов присъства при доставката на най-новия и модерен сметовоз, който предстои да се включи в почистването на Пловдив.

Като директор на общинското предприятие „Чистота“ през последните близо осем години почистващата техника бе изцяло модернизирана и увеличена с нови мултифункционални машини, като същевременно е оптимизиран и технологичният процес. През зимата вече не се хвърля пясък по улиците, през другите сезони градът се мие редовно, въведени са системи за управление на различните потоци отпадъци.

Новият сметовоз е произведен този месец от водеща европейска компания. Той е оборудван с кран, предназначен за обслужване на подземните контейнери, внедрени за пръв път в Пловдив по идея на Иван Стоянов, и на съдовете за разделно събиране на отпадъци от опаковки, но е съвместим и с другите видове контейнери в града.

Иван Стоянов е категоричен, че и като кмет на „Източен“ чистотата ще остане от първостепенно значение за него. Има конкретни решения за подобряване на резултатите от почистването в района, включително и в квартал „Столипиново“. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • десен

  С пожелание, след 27.10.2019 г безработният Славчо Атанасов (завършил Автото) да го кара.. То и без това в парламента нищо не прави.затова Ви ходатайствам, г-н Стоянов назначете Славчо, макар да се съмнчвам , че и за това става.

 • отракана кака

  отговори на: десен

  Добра идея, пък и много ще му мяса.Славчо на кормилото и около него 3-ма работници от Столипиново. Нали много си ги обича.

 • десен

  отговори на: отракана кака

  Представям си го... Мечта...

 • читател

  отговори на: десен

  Славчо Метлата е завършил спортна паралелка в гимназия Л. Димитрова. https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgИ не е по траспорта, а по ръчното метене.

 • десен

  отговори на: читател

  Славчо пак лъже.Завършил е Автото.Спортната паралелка е част от мита за "добрия" човек. Хващам се на бас за ..... кило кръв, че Славчо Метларски е завършИл Автото като помошник-шофьор на влак.

 • читател

  отговори на: десен

  Да завършиш спортна паралелка е доста по-срамно от Автото. В Автото все пак получаваш професия, а спортна паралелка в гимназия, означава че дори за средна ръка спортист не ставаш... Да не говорим, че Славчо упорито крие този факт от биографията си. Полуспортист, полуофицер /политически/... Полупатриот, полукмет... Жалка политическа отрепка.
  А откъм имоти го е докарал:
  * 25/6/2018г г-ца Стоева получава дарение на офис в блока на адвокатите - блока на аптека Марица до Съда - даряват баба Пена и дядо Стою - бащата и майката на Славчо;
  + купен от баба Пенка на 2/10/2010г. от Зелда Инвест ООД – Славчо е кмет.
  * 6/6/2016г г-ца Стоева получава дарение на двуетажна къща 90м2 с двор 500м2 в с. Скутаре от баба Пена;
  + 25/7/1999г. Славчо купува държавна земя – парцел 455м2, който после застроява с двуетажна къща.
  * 6/6/2016г. г.ца Стоева получава двуетажен магазин 65м2 на Събота пазара - дарен от баба Пена и бай Стою;
  + 30/1/2008г. купен от бай Стою от Славчо, докато Славчо е кмет.
  * 25/11/2011г. г-ца Стоева получава дар от майка си - жената на Славчо Атанасов - 85м2 апартамент в центъра до Житния пазар.
  + 4/5/2006г. купен от жената на Славчо, докато Славчо е кмет на Тракия.
  * Партерен магазин до Аптечно до МОЛ Пловдив е собственост на скромния паркетен войвода Славчо Атанасов!
  + 14/11/2007г. купен от бай Стою, по време на изборите, който Славчо Атанасов печели за кмет.

  * 17/3/2009г., докато Славчо е кмет на Пловдив, на бай Стою прави земенка с МЗХ на две забутани наследствени ниви из първомайско с прекрасна нива 10дка с лице на път в с. Скутаре, която през 18/2/2015г. продава на частна фирма.

 • десен

  отговори на: читател

  Съгласен съм със всичко, и най вече това, че е наистина е отрепка, и точно от това ме е страх, щото полу-..... , Славчо е завършен популист.И ме е страх от реакциите на някои обидени от решението на Бойко, да издигне Здравко Димитров за кмет.Разберете Пловдив е над всичко, и ще си сменя жителството ( адресната регистрация) , ако този не полу, а истински идиот, и любител на малките деца стане кмет на Пловдив.

 • читател

  Метли, метли, метли https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgот Славчо Метлата... https://i.ibb.co/gF4360F/image.jpgИ тоалетни, тоалетни, тоалетни от същия...

 • читател

  Славчо Атанасов се е разболял тежко https://i.ibb.co/vs1gMdx/image.jpg при поредната и тотално срамна загуба, този път дори от нелепата полиПичката Дани-Здравка Кооперацията, https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpgтака че, се налага спешното извозване на Славчо Метлата https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg към сметището за политически боклуци , разбира се с почести и шпалил от метли с нова кола за боклуци, като бивш кмет на метлите. ;););)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм