Тодор Кръстев кани кандидат-кметове да дарят за детска апаратура

Автор:
Понеделник, 21 Октомври 2019 11:51
Тодор Кръстев кани кандидат-кметове да дарят за детска апаратура

До господин Здравко Димитров - ГЕРБ, СДС
До господин Славчо Атанасов - ВМРО, НФСБ
До господин Николай Радев - БСП за България
До господин Никола Цветков - ПП "Воля"
До госпожа Дани Каназирена - Съюз за Пловдив
До господин Георги Колев - ЗС "Ал. Стамболийски"
До господин Николай Бухалов - Кауза Пловдив
До господин Атанас Костов - Демократична България
До господин Мехмед Дерменджи - Обединена социалдемокрация
До господин Илия Зюмбюлев - БЗНС
До господин Георги Гюлеметов - ПП "Възраждане"
До госпожа Любомира Ганчева - ПП "АБВ"
До господин Милен Иванов - ДПС
До господин Димитър Спилков - Християнреформистка партия

Уважаеми дами и господа, кандидати за кмет на Пловдив:

Получих от свои източници информация, че Клиниката по педиатрия към Медицинския университет в Пловдив се нуждае спешно от една специализирана апаратура, която е изключително необходима за преценка на състоянието и лечението на децата - от бебета до 18 годишна възраст. Тази апаратура е иновативна и изключително щадяща, пази децата от облъчванията, които предлага алтернативното изследване. С други думи е крайно необходима. За съжаление, на този етап от Клиниката по педиатрия не могат да си позволят закупуването и. Цената и е някъде около 15 000 лева.

Ето защо, отправям апел към Вас, като кандидати за кмет та Пловдив, да ЗАКУПИМ тази апаратура. Пиша закупим, защото и АЗ ще се включа наравно с Вас, без да съм кандидат за кмет. Считам, че това ще е най-полезното и съдържателно нещо, което ще направим в тази кампания. Считам също, че сумата е пренебрежимо малка на фона на огромните средства, които се пръснаха за вестници, листовки, шатри, билбордове и участия по медиите. Считам също така, че това в огромна степен ще осмисли кампаниите Ви, и на практика ще докаже, че има връзка между думите, които изговорихте за Пловдив и делата Ви. Защото, няма нищо по-важно от децата на Пловдив, нали! Надявам се ще се съгласите с това. Всичко олеква и се обезсмисля, ако не се погрижим за тях и има дори едно дете в Пловдив, което страда и се нуждае от помощ. Надявам се да се включите. Иначе ще остане у всеки пловдивчанин горчив привкус от кампанията, като поредната политическа шумотевица, която е генерирала само шум и безперспективност.

П.П. Адресирал съм този апел към Вас по поредността на регистрацията Ви в ОИК. Правя това необходимо уточнение за да няма излишни спекулации.
С уважение: адв. Тодор Кръстев, тел: 0888 56 44 85

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Баста

    Кръстев, никой няма да даде за децата. При тези дето се натискат за лапачката да стават кметове функцията изваждане им е непозната. Те само могат да прибират.

  • П. Петров

    Мизерници!!! Правят се на луди. И тези хора искат да управляват Пловдив.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм