Караянчева със счупено рамо, спасил я рефлекс на шофьор от НСО

Автор:
Неделя, 15 Септември 2019 18:05
Караянчева със счупено рамо, спасил я рефлекс на шофьор от НСО

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева съобщи, че е със счупена раменна става след  катастрофа на пътя Силистра - Шумен, но е добре, макар и в болница.

Тя използва профила си във Фейсбук, за да информира приятели и симпатизанти, и благодари на специалистите и целия екип на болницата в Шумен.

 Доколкото съм информирана, и останалите участници в катастрофата са добре, написа Караянчева във Фейсбук.

Инцидентът стана тази сутрин на главния път в близост до отбивката за село Върбак.

Караянчева е била возена от автомобил на НСО, когато шофираща срещу тях жена губи управлението на колата си и преминава в насрещното платно.

Рефлексът на шофьора на Караянчева я в спасил от по-тежки последици, като след маневрата му в последния момент последвалият удар е бил тежък, но не и челен.

По повод състоянието на Председателя на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева, която вчера бе приета в Университетска болница „Лозенец“, от медицинското заведение заявиха на 16 септември:

На 15 септември на г-жа Караянчева беше направена оперативна интервенция, при която се стабилизира костен фрагмент към раменната става. Остеосинтезата се извърши под рентгенов контрол с три винта.
Хирургичната част продължи 30 мин. Пациентката прекара спокойно нощта.

Болница „Лозенец“ ще информира медиите за състоянието на Председателя на Народното събрание г-жа Караянчева всеки ден около 11 часа сутринта.

Професор д-р Любомир Спасов
Директор на Университетска болница „Лозенец“

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм