Здравко Димитров се срещна с екипа на КОЦ - Пловдив

Автор:
Понеделник, 09 Септември 2019 15:21
Здравко Димитров се срещна с екипа на КОЦ - Пловдив

Областният управител Здравко Димитров се срещна с ръководството на Комплексен онкологичен център – Пловдив. Той разговаря с управителя на лечебното заведение – д-р Парашкев Цветков и екипа на центъра.

Онколозите споделиха за успехите при лечението на тежките заболявания, както и някои текущи проблеми.

Областният управител разгледа и най-новата клинична лаборатория, която отскоро функционира на територията на онкологичния център.

Модерната апаратура отговаря напълно на европейските стандарти и на нея могат да се всички нужни за лечението на пациенти кръвни изследвания. С автоматизираната апаратура, която включва три изключително точни апарата, се извършват имунохистохимични и молекулярни изследвания, задължителни при диагностика на онкологични заболявания.

Изследването на някои специфични имунохистохимични маркери е в основата на определяне на така наречената „таргетна терапия“, особено в областта на рака на млечната жлеза, белите дробове и меланом.

Апаратурата скъсява изключително много времето от вземане на пробите до готовия резултат, което е от изключителна важност при вземането на решение за лечението на тежките случаи.

Д-р Цветков обясни, че най-сериозните и задълбочени изследвания и лечение на онкоболни се извършват на територията на управляваното от него лечебно заведение. Линейният ускорител, който приема пациенти от целия Южен централен район, извършва планирани дейности от 06.30 часа до 23.00 часа.

Областният управител поздрави ръководството на лечебното заведение за добрата материална база, технологично оборудване, отличен персонал и високо качество на здравното обслужване, и заяви, че екипът на болницата може да разчита на неговата абсолютна подкрепа и помощ. Той се срещна и с пациентите, като им пожела бързо и пълно възстановяване.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (11)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: доктор хаус

  "Парашутистът... Мерудия..." Неграмотен селяндур, и вониш на македонска наденица. И пещерска гроздова... Славчо!

 • Бай Ганьо

  отговори на: читател

  Еее Ганев, Ганев...... Галош си и Галош ще си останеш. Your text to link

 • читател

  отговори на: Бай Ганьо

  доктор Хаус - бай Ганьо /нещо като политкомисар Славчо - член на СКАТ/членувай подлога в мъжки род ед. ч. - славчова подлого, от македонска наденица и меРодии очевидно разбираш, но подлога членувай правилно Галош на ВМРО и политкомисар Славчо...

 • Георги Каменара

  отговори на: читател

  Ей, козел.... Тая работа не е като да тъпчеш бузи с партийни кебабчета. В това си най-добър, знаем всички! Първо си скъсай партийната книжка от БКП, после се виж в огледалото какъв селски галош си. :D Завършил осми клас с 3,5 и се бута за общински съветник. Ти си пълно недоразумение. Печелиш приза селянин на годината.

 • к.а.

  Е, па като гледам пак сме на пангала. Абе никой ли не помни къв го ядохме при Политкомисаря? Заврян като мишок, 5 лв. не видяхме от държавата, не защото нямаше пари, а защото Илко Илиев неговият авер и шеф на ОбС утепаха градо от кражби. Сега пак Славчу? А как лъже... Ебаси. Повече от другия му авер от маалата - Енчо Петров - Ерола, дет с Илко беха големи дружки и дет ги фанаха с цигари без бандерол в мезонета на Енчо. Е, кажете за кой бе да гласуваме? За Тютючето - безгръбначния мазен подлизурко с авера Бидончето? Голем смех. Или за Жорката Колев, дет виси на косъм и сега обещава наляво и надясно разни работи - нали се сещате.. Ама така ще го изтракат, че ще избега в Занзибар... Ай ся избирайте. Некой направи нещо за този град. Вижте. Не съм от никой. От село съм и скоро станах филибелия... Ама некой нещо прави за града, виждам. Е па, нека да продължава, щом може... Другото е цвик, шлака батьовото...

 • читател

  отговори на: к.а.

  Политкомисар Славчо в действие... http://politikavplovdiv.com/wp-content/uploads/2015/01/3109_gallery_main.jpg

 • читател

  Георги Каменара - ей македонски колбас! Какви кебабчета, какви партийни книжки, какъв успех 3,5... Кретен, вонящ на македонска наденица пред ТВ СКАТ... Не си съобщавай жалката неграмотна биография, подавана в магазина за месо ВМРО СКАТ с цел в жалкото си живуркане - да станеш общински съветник. Патриот-кретен "Патриот душа дава... Душата на народа..."

 • Георги Каменара

  отговори на: читател

  Ганев, не се пали толкова много, галош с галоша ти! Тези бели чепици от абитуриентския бал ли са ти или си ги купи специално за събитието? :D Македонска наденица обичаш да похапваш ти, то ти личи! Виж какви бузки си вързал.

 • hosting

  https://rietenwinkel.nl/images/best-web-hosting-services-40201.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм