Ново осветление около поликлиниката в Тракия

Автор:
Вторник, 30 Юли 2019 12:52
Ново осветление около поликлиниката в Тракия

Монтират ново осветление около поликлиниката в „Тракия“

Започна поставянето на ново улично осветление около поликлиниката в „Тракия“, съобщи кметът Костадин Димитров.

„До момента в тази зона - една от най-посещаваните в района, имаше старо улично осветление, което много често аварираше и създаваше проблеми. Сега благодарение на подкрепата на Община Пловдив започва подмяната му“, заяви кметът на „Тракия“ Костадин Димитров. Той уточни, че пред поликлиниката и на паркинга зад нея ще бъдат монтирани 27 стълба с енергоспестяващи светодиодни осветителни тела.

В същото време продължават огледите в целия район „Тракия“, като предстои да бъдат набелязани проблемните зони и да се предприемат действия по подмяна на уличното осветление в тях с модерни осветителни тела.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Moда за лапнишарани

  Абе, каква е тая мода, бе зяпльовци, кьорави ли сте, та не видите как ви водят за носовете ? В града един пирон да се закове някъде, снимани са на първа страница кметове, районни кметове, заместник кметове и една дузина подлоги около тях. Ами това не са ви постиженията, бе червиви кметове, това са ви задълженията. Но, хак му е на тоя народ........да му яде главата сиренясала.

 • Лапнишаран

  отговори на: Moда за лапнишарани

  Може и да има нещо вярно в това, което е написано! По-интересно е обаче, ти, който щеш-нещеш също си част от този народ, ти какво му ядеш, малоумнико?!

 • Грешно предположение

  отговори на: Лапнишаран

  Аз не живея в България

 • Лапнишаран

  отговори на: Грешно предположение

  Така и предполагах, отрепко жалка! Благодарим на Европата, че ни очисти от циганите и такива дрисльовци като теб! Стой си в чужбина, въобразявайки си, че си "нещо" и не давай "акъл" там, където не ти го искат! Българите които живеем тук сме лайна! Като заминем за чужбина, ставаме големи "патриоти" - критикуваме, умуваме, псуваме... Като се върнем тук обаче, ставаме си същите лайна, каквито сме били преди да заминем!!! Е, тя затова тази държава е на този хал!!! Апък ако няма да се връщаш...чудесно - едно лайно по-малко... :D

 • Отрепката

  отговори на: Лапнишаран

  Оправи в ти, бе герой. Нали си патриот ? Вземи пушка, като Иван Козарев, иди в Балкана, организирай движение. Или нареди десет шашки тротил на кръста и влез в някоя държавна сграда, както правят хората по света. Както правят талибаните, ислямската държава, както направи Тимоти Маквей. Като не харесваш своя хал в България, направи нещо, прокарай идея, защити кауза. Или и ти просто една калинка ? Мечтаеща от служител в кметство да стане кмет на район, на град, на село ?

  Между другото, аз в постингите си никъде не давах акъл, как да се оправите. Научи се да четеш внимателно и да не скачаш като ощипана булка. Аз направих една тъжна констатация.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм