За 1 г. счетоводителка свали 28 кг със спорт в Pulse Fitness & Spa PLOVDIV!

Автор:
За 1 г. счетоводителка свали 28 кг със спорт в Pulse Fitness & Spa PLOVDIV!

Нова любов мотивира Яна Янкова да спортува, вече не си представя живота без фитнес

Счетоводителка отслабна 28 кг след година тренировки в Pulse Fitness & Spa PLOVDIV. Новата любов в живота на 44-годишната Яна Янкова е само стимул, която я кара да тръгне на фитнес. Причината обаче е, че тя иска да изглежда добре най-вече заради себе си, защото това влияе положително не само на самочувствието, но и на целия й живот.

Жената е болезнено слаба още от дете. Тя никога не е спазвала хранителен режим, нито пък е спортувала, защото не е изпитвала необходимост. Напълнява преди 4 години, когато заради стреса в работата, започва да яде огромни количества сладки неща.

„Понякога докато си стоях на компютъра в офиса изяждах по 3-4 шоколада.“, спомня си Яна.

Така от 55 кг, тя става 95, при височина 1,65 см. С покачването на теглото започват и болки в гърба и кръста. Нещата обаче се променят коренно, когато през 2018 г. Яна започва връзка с мъж, който спортува редовно.

Тя сама пожелава да се промени и се записва в Pulse Fitness & Spa PLOVDIV през май миналата година.

До началото на октомври смъква 10 кг с диета и по час на ден тренировки на крос тренажор. Изключва от менюто си безалкохолните, хляба, картофите и ориза и набляга на белтъчини – месо, риба, яйца, извара, зеленчуци и плодове. Заради отслабването, обаче тялото й се отпуска. За да се стегне, Яна решава да започне силови упражнения с личен треньор.

Това всъщност слага началото на същинското й преобразяване. Така в продължение на 8 месеца, 6 дни в седмицата Яна тренира с Озкан, като прави по 45 минути силови упражнения и още час кардио.

Спазва диетата, която вече се превръща в неин постоянен начин на хранене.

Така тя не само, че сваля още 18 кг, но и тялото й придобива перфектна форма, а гръдната й обиколка намалява от 120 на 80 см.

В момента счетоводителката тежи 67 кг и се чувства прекрасно.

„Най-после се оказа, че в магазина има дрехи и за мен.“, шегува се тя.

Освен фантастичния външен вид, доброто самочувствие и огромната енергия, с които я зарежда спортът, Яна се избавя и от постоянните болки в гърба.

Голяма част от приятелите на счетоводителката, удивени от постоянството и волята й, се увличат покрай нея и започват да тренират. Тя получава безброй комплименти от близки и познати, и най-вече от мъжа до себе си, който е изключително горд с нея.

Най-голямата похвала за Яна обаче идва от 15-годишната й дъщеря и 17-годишния й син, които лаконично я определят като „страхотно парче“.

Всеки, който иска да промени себе си и живота си, може да го направи в Pulse Fitness & Spa Plovdiv на ул. „ Цанко Дюстабанов“ № 63.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм