Тракия подкрепи кампания за най-малките пациенти

Автор:
Вторник, 11 Юни 2019 11:49
Костадин Димитров с Велислава Костадинова и д-р Сивкова Костадин Димитров с Велислава Костадинова и д-р Сивкова

Общо 2087 лева бяха предадени на Детска клиника при УМБАЛ "Свети Георги" за кампанията „Най-доброто за нашите деца и онкоболни“. Сумата е от различни благотворителни събития, организирани от кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и неговия екип.

Д-р Ангелина Сивкова дари 1300 лева, събрани вместо подаръци за нейния личен празник – рождения й ден. Тържеството в новия парк на бул. „Освобождение“ на 1-ви юни също имаше благотворителна насоченост. В него се включиха първото куче-терапевт – бобтейлът Мон, с неговата стопанка Велислава Костадинова.

Ето и всички дарители от „Тракия“, подпомогнали каузата за набиране на средства за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс на територията на База 2 на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД, гр. Пловдив, за Клиника по педиатрия, Клиника по онкология и Клиника по хематология.
д-р Ангелина Сивкова - 1300 лв.
ДГ "Д-р Едгар Бороу" - Димка Христова - 171 лв.
ДГ "Еделвайс" - Надя Загорска - 70 лв.
ДГ "Кремена" - Борислава Вичева - 30 лв.
ДГ "Слънце" - Павлинка Кръстева - 115 лв.
ДГ "Велимира"- Марина Ангелова - 40 лв.
ДГ "Десислава" - Жана Петрова - 95 лв.
Празник по случай 1 юни 2019 г.- 266 лв.

Кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров им изказва благодарност за подкрепата и приканва гражданите да бъдат съпричастни, за да може да се осигури най-доброто за малките пациенти. За целта всеки може да изпрати дарителски SMS с текст DMS KLINIKA на номер 17 777, а дарителската сметка на кампанията е: BG39 UNCR 7000 1523 3682 66.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм