Мюнхен презентира у нас заводите с немски бизнес

Автор:
Петък, 24 Май 2019 18:22

Имаме покана от Мюнхен септември месец да презентираме заводите у нас с немския бизнес. Двустранните отношения между България и Германия са отлични, със стратегическа важност, а връзките с Бавария са най-активните и динамично развиващите се сред германските федерални провинции.

Това каза българският министър-председател Бойко Борисов, който заедно с водачката на листата на ГЕРБ за евродепутати Мария Неделчева-Габриел е на заключителното събитие на Европейската народна партия преди вота във всички държави - членки на ЕС. Домакин на събитието е Жозеф Дол, председател на ЕНП.

Със събитието се закрива официалната кампания на Манфред Вебер - водещия кандидат на ЕНП за нов председател на Европейската комисия.

Преди това Борисов се срещна с премиера на Свободна държава Бавария Маркус Зьодер - най-богатата немска провинция. Зьодер обяви, че Мюнхен ще представи целия немски бизнес в България през септември тази година.

Хората искат сигурност, високи доходи, искат да виждат развитие. Лозунги не трябват, а фабрики, инвестиции, работеща индустрия. За това трябва да работим всички политици - каза Бойко Борисов, българският премиер три мандата, на форума.

ГЛАСУВАЙТЕ С №12 за евролистата на ГЕРБ и СДС, ако искате България да върви напред към германски стандарти!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Докато ББ е в Германия, червените дебили продължават да инструктират червените дебили... На Манолчовица: https://pik.bg/f/gallery/318/09f6adadf802d59015c99dbab4483478.jpg
    И така червени дебили с № 10 "Коалиция за България"...:):):)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм