С клип в кино Фейсис 12-ти Г покани класната си за Кралица на бала

Автор:
Петък, 17 Май 2019 12:27

Учениците от 12 „Г“ клас в Езикова гимназия „Иван Вазов“ поканиха по мил и оригинален начин класната си Каролина Караманова да стане тяхна „кралица на бала“.

Отговорът на учителката по физическо възпитание, която от 8-ми клас е класен ръководител на паралелката с италиански език в елитното училище, естествено бе „да“.

Децата се свързват с приятеля на Каролина и го молят за съдействие при поднасянето на красивата изненада.

Според уговорката, той я води на обедна прожекция в кино „Фейсис“ в Тракия, чиято управа единствена от всички пловдивски кина, се съгласява да пусне видеото-покана.

Веднага след финала на филма „Паркът на чудесата“ и включването на осветлението, на големия екран започва 2-минутното клипче, в което децата обясняват на Каролина колко много значи за тях, благодарят й за всичко, на което ги е научила и я канят на бала.

„През тези 5 години вие приехте ролята на наша майка и я изпълнихте по един неповторим начин. От самото начало ни учехте да бъдем изрядни, държахте да бъдем най-добрите във всичко, подкрепяхте ни и ни помагахте, когато имахме нужда от Вас, но ни порицавахте, когато си го заслужавахме, обичахте ни и в добрите и в лошите ни дни, хвалихте ни, когато имахме добри резултати, но и ни разбирахте, когато имахме проблеми.“, са само част от трогателните думи, отправени от всеки един от зрелостниците към тяхната учителка.

„Благодарение на Вас, всеки един от нас изгради собствен характер и душа, с годините се научихме да се справяме сами с проблемите си, да се обичаме и уважаваме, благодарим Ви, че ръководихте и създадохте най-единния клас в Руската гимназия.“, признателни са възпитаниците на Каролина Караманова.

„Запомнете, че променихте живота на всеки един от нас!“ – с това откровено признание абитуриентите просълзяват не само учителката си, но и почти цялата публика в залата, която с вълнение и бурни аплодисменти реагира на видеото.

„Вие сте късметлийка - спечелили сте толкова много искрена любов и уважение.“, обръщат се зрителите на филма към Каролина и нейните 27 ученика, които естествено са в кинозалата, за да чуят лично от учителката си заветното „Да, ще бъда вашата Кралица на бала!“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм