Евростолицата на културата срещу варварите /видео/

Автор:
Четвъртък, 11 Септември 2014 12:41

Благодаря на другите кметове, чиито градове участваха в надпреварата за Европейска столица на културата 2019, за колегиалното отношение в целия процес на кандидатстване.

Ние си помагахме, контактувахме постоянно. Това колегиално отношение за мен е най-радостното.

Така кметът на Пловдив коментира нападките от отделни столичани и варналии за избора на Международното жури градът на тепетата да е Европейска столица на културата 2019.

Той е категоричен, че Пловдив ще покани и Варна, и Велико Търново, и особено София, която е най-близо, да се включат в Програмата на българския град - Европейска столица на културата, както и че Пловдив достойно ще представи цяла България отсега до 2020 в културната карта на Стария континент.

Ще представим България по най-добрия начин, трябва да бъдете сигурни, каза Иван Тотев на доброжелатели, зложелатели и обикновени абонат-хейтъри на най-древния жив град в Европа.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • АААААААА

  ТОТЕВ САЙТ ТРИЙ БАЕВ ТРИЙЙЙЙЙЙЙ БЛОКИРАЙ IP БОКЛУК

 • читател

  отговори на: АААААААА

  ААААААААА, а бе идиот ненормален друга работа нямаш ли? Пий си хапчетата кретен откачен!

 • wse

  ГЕРБ БСП ВСЕ ДПС САМО ПАТРИОТИТЕ ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ

 • Пловдивчанин

  отговори на: wse

  Ако под "патриоти" имате предвид водача на листата ви Славчо - това е най-големият интернационалист, управлявал Пловдив. Най-големият предател на Пловдив! Нямате никакъв шанс, в това може да сте убедени. Хората не ви вярват от години насам.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм