Павел Шопов изгубен в превода

Автор:
Събота, 21 Април 2012 11:13

Пловдивският депутат и зам.-шеф на Атака Павел Шопов стана за смях в нета, след като в мрежата се търкаля негов клип с опитите му да нахлузи слушалки за симултанен превод.

Първо старият ерген си ги слага като рога, после долу-горе нацелва посоката, обаче не уцелва дупките... на ушите си.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • личността зад Хан Крум

  Мнозина, които не познават Павел Шопов ще заключат, че това е върхово изпълнение, с което депутатът е превърнал глупостта в класика. И ще сбъркат!
  Днес 23 април е ден на хората, които си бъркат в носа. Да, и аз се учудих че има такъв празник.
  И някак си съвсем естествено, отвътре ми идва да поздравя Павел Шопов за професионалния му празник. Със сигурност наследникът на рода Тъпчилещови няма да се пенсионира като депутат, но до дълбока старост ще радва околните с виртуозните си изпълнения.
  Защото бъркането в носа Павката е превърнал в съвършено изкуство.
  Пръст и ноздри при него са приведени в едно цяло!
  Неведнъж съм се удивлявал на дълбочината, която Павел Шопов достига в това свещенодействие. С подобен мащаб, миньорите в Мадан никога нямаше да останат гладни.
  А на концентрацията, която постига биха завидели и тибетските монаси в транс.
  Честит празник Павка!

 • Еvropa

  Перфектно въведение на Слави за тишината,............НО не ти ли е малко късно бе Слави да се слагаш на момичетата, които могат да ти бъдат дъщери... всъщност могат и да са ти внуци.?!?!? Абе, кви сте мъже, бе?!?!?! Аз до сега не съм чула нЕкоя баба да търси момченца, да им се слага????? 0съзнайте се бе хора!!! Направи ми мн лошо впечатление и Ути Бъчваров в едно от предаванията си беше застанал до едни наборки, пенсионерки, хористки и заяви, че иска да му намерят някое младо момиче за невеста....

 • Еvropa

  Нееее... не съм се смяла толкова много... ПРОСТО НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА СКОРО толкова СПОЛУЧЛИВА КОМЕДИЯ!

 • Деметра

  Четох някъде, че бъркането в носа стимулира мозъчната дейност(странно, но факт), и все пак търсенето на връзки с извънземни цивилизации е по глобален проблем НО аз не бих го осъществила с този индивид.

 • даа ... т'ва ми е за урок :)

  НЕЕЕЕ...аз няма да си бъркам в носа повече-обещавам. :)

 • Енигма

  Нямам представа защо сега под този клип- шарж ми дойде на ум, че алеко константинов трябва да бъде премахнат от учебниците по литература, както и да НЕ бъде издаван изобщо, заради това, че осмива българите у нас и най вече в чужбина.. ВЪЗМОЖНО Е алеко константинов ДА Е БИЛ ПЪРВИЯТ ПЛАТЕН ПИСАТЕЛ.

 • малко уточнение към коментар 6

  Имах предвид, че алеко константинов може би е бил първият поръчков-платен писател

 • хи-хи

  голем смех :-)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм