Американци строят 7 блок на АЕЦ Козлодуй /видео/

Автор:
Вторник, 13 Октомври 2020 11:36

Американска компания ще строи 7 блок на АЕЦ Козлодуй, съобщи премиерът Бойко Борисов, който е на обиколка в района заедно с финансовия министър Кирил Ананиев и енергийния - Теменужка Петкова.

Реакторът ще бъде по съвсем различна технология от настоящите руски. Това е част от плана за диверсификация.

Премиерът посочи и площадката, където ще започне строителството.

Вече има екологична оценка и проектът може да стартира, каза още Бойко Борисов.

ВИЖТЕ ВИДЕО

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • бай Ставри

  Мъчи се завалията да се откупи пред янките, заради това, че пусна Турски поток, но няма да му мине номера. Иначе всичко дава с народни пари, и изтребители на хартия поръча още 8, но уви. Не познавам янките. Ще му вземат парите и пак ще го изритат, заради Турски поток.

 • читател

  отговори на: бай Ставри

  И как точно се "мъчи", пък и "завалия"?!? Вие у ред ли сте? Бой с пари до март и нов мандат на ГЕРБ! И справка скоро имаше частични местни избори от 17000 реални гласа 11000 са за ГЕРБ като никой нито БСП, нито ДПС, нито Да България, нито АБВ, нито независими не оспорват съкрушителния изборен резултат за ГЕРБ над 64% от реалните гласове. Та така се "мъчи завалията".

 • бай Ставри

  отговори на: читател

  Янките са му прочели присъдата вече, не знаеш ли. Виж, че ходи като улав из страната, не знае вече какво говори. Мъчи се да се откупи, но ясно са му заявили, че не спре ли Турки поток - заминава. А спре ли го, тогава ще има руски ресто. Абе, пътник.

 • читател

  отговори на: бай Ставри

  Човече, нормален ли си? Сериозно ли си вярваш на фантазиите си. При 1млрд на месец до март месец към населението, още 8 Ф-!6... Въобще хора или спрете шльковицата, или сменете дилърите на дрога... У ред ли сте?

 • читател

  отговори на: бай Ставри

  ББ много добре знае какво говори, много добре знае таргета на това, което говори и партизаните и чалгарите умират. Единствените, които могат да му опонират трябва да кажат - спрете да давате пари на българите безразборно. Ами да го кажат! ББ както винаги е на гребена на вълната. Браво! Безапелационна и съкрушителна победа на ГЕРБ изборите ще има... За пореден път. И май месец пак се обяснявай.

 • читател

  отговори на: бай Ставри

  ГЕРБ страда. https://i.ibb.co/3TfRHbq/64.jpg :):D:o:p:(;)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм