Една госпожа на Радев ми щрака снимките /видео/

Автор:
Четвъртък, 24 Септември 2020 12:01

Снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов с шкафчета са режисирани от президента Румен Радев.

Това сподели самият Борисов при инспекция на магистрала Хемус.

Неговите хора ме сготвиха, като дойде една прекрасна госпожа и нащрака всичко в мое отсъствие, каза Борисов.

Как ще има пари, ценности, диаманти, каквото и да е в това чекмедже? Всеки знае, че касата е пред вратата. Всеки, който е бил там. Брилянтна ченегеджийска работа, каза Борисов.

А неговите записи! Хъкътъ, мъкътъ! Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?, каза той по адрес на Румен Радев.

И предположи, че хора на президента са пускали компромати с уж убита в Гърция манекенка, за пиене на ракия, които се оказали долни лъжи.

Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много, защото ще мога да си работя за партията, а в същото време ние постоянно работим за социално-икономическите мерки. Това коментира премиерът Бойко Борисов , след като инспектира магистрала „Хемус“.

По думите му проблемът на сегашната ситуация е, че много от извънпарламентарните партии в център дясно се разцепили и не могли да влязат в НС. „Сега се длъжни да загряват около пистата и да си наберат повече избиратели. Те няма да спрат. Разбирам ги това е в тяхна полза“, каза Борисов.

Той даде да се разбере, че не могат да правят избори, след като само преди година е имало два вида вот, а догодина – редовни. Премиерът изтъкна и свършеното от кабинета - нулева миграция, водеща роля в региона има България, един ден историята ще ги извади тези неща на светло, за да има вече и среща между Гърция и Турция в Истанбул, влизане в еврозоната, банковия съюз.

По думите му експертен кабинет е изгодно, но не е отговорно. „Тези, които искат да влизат в парламента ги знам, аз съм работил с тях. Това е правилно, ако има висока политическа култура във всички", каза Борисов.

Относно шпионския скандал премиерът коментира: „Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има неща, които са недопустими.

Наши служби са добри, прокуратурата е много стриктна и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен". Той бе категоричен, че щом действат така ДАНС и прокуратурата, значи има достатъчно информация.

.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • читател

  „Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на разпространените преди време записи от къщата му.
  Думите на премиера потвърдиха слуховете през последните месеци, че жената, която го е снимала е Христина Бобокова-жената на близкия до Радев Пламен Бобоков. Освен това, според слухове, тя е била бизнес връзката между Бобоков и Васил Божков.
  „Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който има спалнята, къщата, сервизните помещения, но отсъствам. Ако е имало пари, ама кой държи злато, пари в едно шкафче, след като касата, която съм заварил там, е пред вратата. Като ченгеджийска опареция я направиха фантастично. И не случайно – само той го повтаря. Защото най-близко обкръжение негово го свърши“, каза Борисов.
  И продължи: “Някой записвал, пускал нещо. А неговите записи, които хъкъ-мъка, с есемесите, с прикриването на проверка са със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. За мен случаят е приключен, взел съм си поуката, но не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин. И след това към него,виждате как, майсторски започнаха да нареждат други неща. Например- убийството на манекенка в Гърция, през други сайтове, оказа се пълна лъжа. После – Борисов пие ракия с гангстер, то се оказа Себастиан Курц. Такива примери, с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща“

 • Костадин

  Чл.25, ал. 1, т.3 от НПК "дееца е задник с имунитет".

 • Юлиана

  Брилянтен начин, друг път! Ако го бяха направили брилянтно, никой, никога нямаше да ги излови. Мишки, жалки! Той, Радев да си гледа насраният г.з, а не да се занимава с глупости!

 • Дражев

  Много глупави хора слагате каруцата пред коня първо би трябвало да знаете кой и как е запълнено чекмеджето а снимката толкова няма значение кой я правил

 • Катерина

  отговори на: Дражев

  И децата от детската градина разбират , че снимките са фалшиви !

 • Пепа

  отговори на: Дражев

  Чекмеджето е запълнено с бутафорни евробанкноти и бутафорни кюлчета, това и децата го разбраха.Не се правете на интересен с тия изтъркани коментари.Няма вече глупаци,които да Ви се вържат.Колкото и да повтаряте лъжите си, те истина няма да станат.

 • читател

  отговори на: Пепа

  Ама и да не са бутафорни в отстъствието на ББ всичко може да се сложи снима и после махне...

 • Стефка

  И какви са тези снимки ,че на едната е един чаршав на другата го сменили чаршафа?Глупости ,глупости мунчови фантазии!!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм