Борисов лети над Балкански поток /видео/

Автор:
Сряда, 23 Септември 2020 12:04

Премиерът Бойко Борисов инспектира от хеликоптер строежа на Балкански поток след заседанието на Министерски съвет днес.

"Със заместник-министъра по корпоративно управление в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителния директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД Владимир Малинов и представители на фирмата-изпълнител Аркад облетяхме с хеликоптер изграждането на "Балкански поток".

Проектът навлиза във финалната си фаза. На територията на страната са налични всички необходими тръби за обекта и те са разнесени по трасето - над 474 км. На терен се трудят над 2 500 работници от различни страни. Наистина огромен проект, в чието изпълнение са мобилизирани 1420 броя тежка строителна механизация и специализирана техника.

С реализацията на 'Балкански поток" България се превръща в регионален стратегически газоразпределителен център и гарантира диверсификация на газовите доставки", написа премиерът във Фейсбук.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Елица

    Днес искам да ви честитя един "голям празник" на българската демокрация и унищожаването на страната ни от социалистите - тези, които днес говорят за мафия и корупция; тези, на които се кланяте и за които гласувате; тези, които не можем да изхвърлим вече 30 години от властта; тези, заради които днес сме в това положение и няма да можем да изплуваме още десетки години от тинята, в която ни набутаха:
    На днешния ден през 1996г. 11 банки обявяват фалит. От клоновете се извозват чували с пари и се пускат в неизвестни трезори. Финансовата система на страната ни е срината.
    Колко от тези по площадите помнят този ден???

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм