Бойко, Цвета и Зико на освещаване на манастир

Автор:
Събота, 12 Септември 2020 11:46

Няма случай протестиращи да са искали нещо и то да не е направено. Към протестиращите изпитвам уважение, към провокаторите - неприязън, каза Борисов в Кърджали

Премиерът Бойко Борисов и председателят на парламента Цвета Караянчева и кметът на Пловдив Здравко Димитров по лична покана на Пловдивския митрополит Николай са на посещение в Кърджали, където се освещава новоизградена сграда, част от манастирския комплекс Свети Йоан Предтеча.

Министър-председателят бе посрещнат с аплодисменти от стотици симпатизанти.

Ремонтът на храма е започнал преди 3 години и струва 1 милион лева, отпуснати от правителството на Бойко Борисов.

България е единствената държава, в която хем всичко работи, хем народа по нищо не усеща, че е в пандемия. БСП искат избори, а не могат да си организират дори вътрешните, заяви каза Борисов.

Винаги съм уважавал протестите на хората. Няма случай досега, когато протестиращи са искали нещо от правителството и да не е била проведена среща с тях и след това проблемът им да не е бил решен, обясни премиерът.

Безспорно е обаче, че тези, които къртиха София и хвърляха бомби срещу полицаите, са провокатори и сред тях има и платени. Едните не трябва да се смесват с другите. Към едните изпитвам огромно уважение, както винаги досега, а към другите - неприязън, каза Борисов.

Нека да чуем как искат да управляват, но не приемам в София да бъдат разнасяни ковчези и бесилки. В същото време съм категоричен, че винаги съм искал най-строги наказания за полицаи, превишили правомощията си, но в случая те бяха атакувани с невиждана ярост, заключи темата с протестите премиерът с рекордни три мандата в новата ни история.

Ние строим и възстановяваме църкви и манастири, в същото време ремонтираме и джамии. Това е гаранция за етническия мир в страната. Хората, които изповядват различни религии, се чувстват в собствената си държава еднакво уважавани, каза още Бойко Борисов.

Премиерът не отговори на въпроса коя е мафията, която му иска оставката, както самият той заяви преди няколко дни.

ВИЖТЕ ВИДЕО.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм