Зико към Бойко: Само вас посрещам! /видео/

Автор:
Четвъртък, 16 Юли 2020 19:48

В обиколка, продължила близо 40 минути, кметът на Пловдив Здравко Димитров наживо разказа на премиера Бойко Борисов за големите проекти на Пловдив и благодари на държавната помощ за осъществяването и на нова Детска болница, и на Околовръстния път, и на Водния цикъл, и на Каскада Въча, и на стадионите...

Борисов лично шофираше джипа към кв. Каршияка, където стартира Водният цикъл на Пловдив, и спираше при овациите на симпатизанти по улиците, които му заръчваха да не се дава.

Бойко се пошегува със Зико, че днес големци посрещал, визирайки визитата на Румен Равед час преди това в Градската художествена галерия.

Аз бях в София, само Вас посрещам - отговори кметът.

Борисов потрети за днешния ден, че промени в кабинета ще има, но след вота на недоверие.

Той не отговори дали ще остане начело на ремонтираното правителство но уточни, че вицепремиерът Томислав Дончев няма да го оглави.

220 милиона имат пловдивчани да си сменят ВиК тръбите, да си направят Пречиствателна станция, за да не стане като в Перник.

Дадохме 30 млн. лева за Околовръстното, правим локалните платна пътя за Асеновград.

Дадохме 18 млн. за Детска клиника, която ще обслужва цяла Южна България.

В понеделник тръгват обществените поръчки за стадионите на Локото и Ботев - изброи проектите и парите за Пловдив от държавата премиерът Борисов.

Той обеща и още 5 милиона лева за сграда Математическата гимназия.

Дано само не ми посегнат физически, заяви премиерът, който призна, че се е почувствал много зле, когато е видял новия компромат, пуснат в Дневник, изданието на Иво Прокопиев.

"Какво се оказа - Борисов го няма и изскача шпионин. Аранжира снимки два пъти, три пъти, за да имат автентичност и какво се вижда? Аз живея като аскет, за 10 години не съм направил едно подобрение с държавни пари. Мъжки дрехи само - сам съм като куче, един рафт с лекарства. Но той отваря точно чекмеджето пред него. Защо пък знае този човек да отиде точно при това чекмедже? Защото го е аранжирал. Как им блеснаха номерцата!"

Минава покрай каса - представи си, има каса, ама ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата?! Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал, местил, сякаш българите като са си в дома по чехли и гащи не са нормални хора - не сме в кралски двор. Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам. Добре, че го пуснаха този клип. В паника го пуснаха, коментира премиерът.

Някой е планирал това години наред, някой, който години наред е извършвал престъпна дейност и се е страхувал, че ще го разкрия и ще го хвана.

Освен охраната на портала на къщата, друга охрана няма. Става дума за престъпна група за проникване, която е обучена, заяви Борисов. - Ще я хвана!

ВИЖТЕ СУПЕРИНТЕРЕСНО ВИДЕО ЗА СКАНДАЛИТЕ В ДЪРЖАВАТА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм