Здравко Димитров: Данъците няма да се вдигат заради заема /видео/

Автор:
Събота, 28 Декември 2019 12:54

Данъците в Община Пловдив няма да се вдигат заради бъдещия заем от Европейската инвестиционна банка, който е с гратисен период от 7 години и рекордно ниска лихва от под 1%.

Това каза на последната сесия на Общинския съвет за 2019 г. кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Той посочи, че е изпълнил обещанието си от предизборната кампания да намали данъка за автомобили с двигатели Евро 6 и Евро 5. От 2020 собствениците ще плащат с 10% по-нисък.

Проектът на бюджет на Пловдив ще бъде публикуван на сайта на общината на 10 януари 2020 г. Публичното обсъждане е предвидено за 20 януари 2020 г., а проектобюджетът ще бъде внесен за гласуване на сесията на Общинския съвет на 11 февруари 2020 г.

Какво още каза Здравко Димитров - ВИЖТЕ ВИДЕО

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (13)

Покажи предишните коментари
 • Да..а

  Не! Искаме г-н Николай Радев.

 • читател

  отговори на: Да..а

  Става, ама червените дебили са съвсем малко из Пловдив, виж из селата са повечко,...https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpg

 • Бб

  Цяла България видя по телевизията простотията на Пловдив, Пинокио и Здравка искат 120 милиона. Тарикати след 7 години ще почне плащане по 9 милиона на година.

 • читател

  отговори на: Бб

  Пий хапчета бе откачалко... Рибата в морето, дебилът вече тигана сложи. Дебил!

 • големия

  Първото и единственото което направи досега боклука здравко , е стадион на едно частно дружество . Това е и единственото , което може . Бог да пази Пловдив !

 • големия

  Единствената подкрепа на гербаджийския ибрикчия здравко са едни са едни жълти клошари . И за червените дебили-не Славчо е алтернативата . Консервативната синя вълна идва...

 • читател

  отговори на: големия

  Консервативната синя вълна... Вярвам, нямаш предвид зелено-розовите вибратори на бай Радан и останалите лудо сини отрепки...

 • Кой е?

  Кой е консервативната синя вълна!

 • Моньо

  Трябваше по време на кампанията да запознаете пловдивчани със състоянието на Общината, а не впоследствие. Да се каже колко е крал Тотев и да иде в затвора, заедно със лилипута от ВИК, Крадцарски и другите крадци. Сега какво? Тотев шеф на ГЕРБ и Общината в батака. Здравко и да иска няма изход. Неговият екип няма и достатъчна компетентност, освен на принципа стани да седна - реформи няма да има - само ще има пренасочване на парични потоци от обществени поръчки и строителни фирми. И най-гадното за всички - нови заеми. Много добре се знаеше за ТБО какво предстои. Толкова ли не можахте да обясните като хората защо се вдига? Всяка година ще се вдига таксата за депониране - обяснете го.

 • Ха

  Здравка кметицата. Пинокио...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм