Зико: Славчо да каже как смята да управлява с 5 съветника! /ВИДЕО/

Автор:
Вторник, 29 Октомври 2019 11:48

Славчо Атанасов да каже към кои е ориентиран и как смята да управлява Пловдив с 5 общински съветници!

Това каза победителят от първия тур на местните избори в Пловдив Здравко Димитров, чиято кандидатура бе издигната от ГЕРБ и подкрепена от СДС.

При цялата му лява кампания да каже с кои е - продължи Зико. - Ние сме дясна партия и ще водим преговори с всички, които са в център-дясно. Всички са добре дошли, ако споделят нашата програма и нашият начин на управление. СДС първи ни подкрепиха, очаквам и всички други, споделящи нашите ценности, а те са да надграждаме всичко добро, направено за Пловдив в последните 8 години, така че градът ни да стане наистина най-добрият за живеене в България.

Аз лично очаквах БСП на балотажа в неделя, но гражданите предпочетоха друго - каза Здравко Димитров. - Убеден съм, че тази неделя Пловдив ще има за пореден път кмет от ГЕРБ и 6 районни кметове. Поздравявам Костадин Димитров, който още на първи тур спечели район Тракия! Призовавам хората да подкрепят нашите кандидати и в другите 5 района - навсякъде водим със значителна разлика пред опонентите си, каза Здравко Димитров.

Имаме не само най-голямата група в Общинския съвет от 17 души, но и разликата ни с втория, който има 7, е изключително голяма. Това показва, че не само ГЕРБ е незаобиколим фактор в управлението на Пловдив, но и че хората искат нашата визия и политики за развитието на града. Така, че всички, които искат да ни подкрепят на балотажа, са добре дошли. Без БСП!

Питайте Славчо Атанасов той от кого очаква подкрепа с 5 съветника, заключи Здравко Димитров.

На въпрос на Plovdiv-online как си обяснява изключително голямото разминаване в социологическите прогнози за първия тур, които му даваха най-много 8% преднина пред втория, а е победител с цели 20%, Здравко Димитров отговори:

Има агенции, които се появяват само преди избори. Една такава даже ми отреждаше второто място. Опитват се да променят всячески крайния резултат, не е коректно, но и това го има в играта. Още г-н Борисов като се явяваше за кмет на София, прогнозираха, че ще получи само 20%. За съжаление някои играчи се възползват от недобросъвестни социолози. Но пловдивчани са интелигетни хора, знаят за кого и за какво да гласуват и показаха, че не се влияят от опити за манипулация.

Още веднъж - всички в център-дясно, които споделят нашата политика, са добре дошли да работим за Пловдив!

ВИЖТЕ ВИДЕО

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ГЕРБ ПЛОВДИВ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПЪРВИЯ ТУР И ОЧАКВАНИЯТА НА БАЛОТАЖА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (18)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: читател

  Славчо иде с метлата https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgи ще приключи в някоя градска тоаелтна, както винаги в последните два избора!

 • читател

  отговори на: читател

  Лошото е, че в Пловдив се чувства остра нужда от тоалетни! Е, има 2 - 3 мръсни из града, с клекнали няколко дебели циганки отпред и по-скъпи от един хляб! Нормално, народа сере и пикае по подлези и градинки, а града прилича на клоака! И това е дело на ГЕРБ! Ноооо те са прави, а славчо е грешен! Нали така, гъске!

 • читател

  отговори на: читател

  Идиотко, само малоумница може да сере и пикае по улиците, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg за това се иска човек да има елементарно възпитание... Но това е нивото на избирателите на Славчо Метлата - тоалетни, и метли - и в управлението, и в ежедневието. https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpg
  Но много добър пост пусна - за пореден път показа нивото на Славчо Метлата - тоалетни, за да серели и пикаели малоумните му избиратели не по улиците... Уникално, дебилно... По славчовски!

 • читател

  отговори на: читател

  Ха-ха-ха и 4-то ха за следващите избори, македонска наденицо! Да знаеш отсега, Слави, Славчо, Славке...

 • Веселин

  По-добре 5 съветника, отколкото купени цигански гласове и платени футбол и фенове. Ти ще си срам за Пловдив.

 • читател

  отговори на: Веселин

  Никой от петимата от РМС, доколкото си спомням не е преуспял, но да прав си, по-добре 5 съветника отколкото 4. Принцип, който Славчо Метлата https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg прилага и с недвижимите имоти на семейството си - по-добре 5 имота, отколкото 4, но за втория имот, прехвърлен на преименуваната дъщеря от Славчова Атанасова на д-р Стоева анамнезата утре!

 • УУУУУУУУУУУУ

  отговори на: читател

  НАКЪДЕ ,СЛАВЧО С ПРЕДАТЕЛИ?

 • читател

  отговори на: УУУУУУУУУУУУ

  С метлата срещу синята чума - мисия трудна, но не невъзможна, ако ударим 67 метли с бюлетина 67! 20% за Плондера са нищо на балотаж! Тук се броят глас за глас! Вън всички за метлата!!!

 • читател

  отговори на: читател

  Болната Славка бълнува метлиhttps://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpg и то 67- ха-ха-ха, в пристъп на поредна славчова лудост, вероятно около някоя градска тоалетна. Лудите мисли може и да са предизвикани от натравяне от консумиране на консерви с развален боб с македонска наденица доставени от Гочето Цанков.

 • Пловдив

  Имаш 17 Герб. Ако всички други се обединят. Тогава ще се управлява разумно

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм