Здравко Димитров: Пловдивчани са интелигентни, знаят за кого да гласуват /видео/

Автор:
Петък, 25 Октомври 2019 19:07

Пловдивчани са интелигентни хора, знаят за кого да гласуват! Благодаря на всички, които взеха дейно участие в нашата кампания, не беше лека, но направихме това, което трябва!

Това каза кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров при закриването на кампанията на най-голямата българска партия в Пловдив.

Мястото бе същото, откъдето стартира самата кампания - новоизградената от нищото супер модерна галерия "Пловдив 2019" на Гладстон 32.

Имахме много срещи, графиците ни бяха запълнени докрай, но работата тепърва започва, продължи Здравко Димитров пред пълната зала.

Действително има проблеми, които хората споделят, но те ще бъдат решени от нас, а доброто трябва да се надгражда. ГЕРБ го може, ГЕРБ е партията, която работи за хората. Нека ни дадат доверието си в неделя с бюлетина №43!

Защото помним всички какво беше при БСП - бяха спрени еврофондовете. Успяха да открият само някакъв ресторант във Виетнам, а нашите евродепутати почти не се прибират в България. Да не говорим за министрите ни и нашият премиер, каза още Здравко Димитров.

Но сигурно много сме дотегнали с приказки, нека сме живи и здрави, нека хората ни дадат доверие, защото идваме да работим, заключи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

Шестимата районни кметове Георги Стаменов /Централен/, Костадин Димитров /Тракия/, Иван Стоянов /Източен/, Димитър Колев /Западен/, Стоян Алексиев /Северен/ и Костадин Язов /Южен/ благодариха на всички пловдивчани за подкрепата, на районните си структури за изключителната мобилизация, и обещаха връзката с хората да е постоянна от понеделник нататък.

Няма досега такава кампания, каза Костадин Димитров. Хиляди стиснати ръце, хиляди усмивки, хиляди пожелания и хиляди изисквания! - допълни той.

Менда Стоянова, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, предаде личния поздрав на лидера Бойко Борисов за енергичната и силна кампания в Пловдив.

Благодаря на всички ви за това, че сте отборът на ГЕРБ, с нашите кандидати за съветници, районни кметове и с нашия кандидат за кмет - Здравко Димитров, каза Менда Стоянова.

Пожелавам ви много здраве и много енергия да запазим това, което сме постигнали в Пловдив, да го надградим и Пловдив да е най-добрият град за живеене.

ПОБЕДА С #43!

Трио Сопрано озвучи галерия "Пловдив 2019" с класически акапелни изпълнения, а председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ в Пловдив Александър Държиков благодари на всички за всеотдайността и за това, че кандидатите на ГЕРБ единствени дадоха ясна визия за това как ще продължи да се развива Пловдив в следващия мандат.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Бат'Бойкооооо, шефче, лошо вървят нещата у Плоудиут! Здравката здравата ша го шибат! Давай от "онези" , дето си ги печатаме за секи случай у Костинброд! И гледай да са поече, поечеееее...

 • читател

  отговори на: читател

  Метли, метли, метли!!! https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg

 • читател

  отговори на: читател

  Проста си, искай си Славчо... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg Като предните 2 пътя. Поредна 3 загуба за Славчо Атанасов и малоумните му избиратели...

 • Мъдростта е в колапс

  47 от тях 27 или около 14-15 - на 3 .11 - само 45 или 46 срещу 55 или 54. Жалко!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм