Здравко Димитров с визия за Пловдив, вярва в разума на хората /видео/

Автор:
Сряда, 25 Септември 2019 13:57

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив и водач на листата на най-голямата българска партия Здравко Димитров представи приоритетите си за бъдещото управление на най-стария жив град в Европа и поиска доверието на пловдивчани на 27 октомври.

Няма да ви подведа, няма да ви излъжа, каза Здравко Димитров и лично представи кандидатите на ГЕРБ за районни кметове в 6-те пловдивски района.

В новата галерия "Пловдив 2019" беше промотирана и пълната листа на ГЕРБ за общински съветници от председателя на Предизборния щаб Александър Държиков.

Съзнаваме отговорността, която поемаме, но имаме самочуствието от управлението, пред което градът промени своя облик, каза Държиков. Това бяха години на възход във всички области и всичко това е видимо за хората.

Позволете ми да представя кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив, един човек, който е учредител на ГЕРБ, народен представител вн 42-то и 43-тото Народно събрание, областен управител в периодите 2011 - 2012 година, и 2015 до днес. Това е господин Здравко Димитров, каза Александър Държиков под бурните аплодисменти в галерия "Пловдив 2019".

Димитров благоради на ГЕРБ, Изпълнителната комисия и лидера на партията и премиер на България Бойко Борисов и обеща да оправдае доверието и към тях и към всички пловдивчани.

Няма да деля хората, веднага след изборите ще поканя всички партии да начертаем обща перспектива за развитието на града в следващите 10-20-30 години. Да не зачеркваме нищо от постигнатото и да надграждаме, така че Пловдив да се превърне в най-доброто място за живеене в България, каза той.

Акценти от Програмата на Здравко Димитров:

ТРАНСПОРТ

1. Актуализиране на сегашните програми на светофарните уредби, за да се оптимизира трафикът.

2. Оптимизация на цялата транспортна схема.

ИНФРАСТРУКТУРА

1. Изграждане на ново Околовръстно шосе от караулката на Асеновградско шосе към Скобелева майка. Трасето ще е 4.5 км. Пловдив още няма външен ринг като истински европейски град.

2. Модър - Царевец, проект, който заложих още като районен кмет на Западен (2008 - 2012) ще бъде реализиран в първия ми мандат.

3. Изграждане на нов мост над река Марица за облекчаване на трафика.

4. Реконструкция на бул. Марица-север така че да стане като чудесния вече Марица-юг.

5. Увеличаване на паркоместата в Пловдив включително с надземни паркинги.

6. Кръстовища на две нива - първото ще е до Водната палата.

7. Чиста питейна вода за Пловдив и всички селища в областа с изгражданто на каскада Въча. Вече има избран изпълнител на проектното задание. Трасето е 18 км. До една година ще имаме и изпълнител на самия проект.

ЕКОЛОГИЯ

1. Чист въздух, зелени площи включително с присъединяване на части от общините Родопи и Марица.

ОБРАЗОВАНИЕ

1. 12 нови детски градини и ясли (по две в район).

2. 2 нови училища в Пловдив.

КУЛТУРА

1. Проектът "Пловдив 2019" да продължи като Пловдив остане завинаги столица на културата в България.

2. Стария град - такъв, какъвто го познаваме.

3. Небет тепе, Източната порта - ще бъдат възстановени.

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

1. Изграждане на Педиатричен център за доболнична помощ за деца.

1. Изграждане на Общински хоспис за тежкоболни хора.

СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА

1. Стимулиране на доброволните формирования.

2. Изграждане на достъпна среда за хората в неравностойно положение.

ДАНЪЧНА ПОЛИТИКА

1. Преразглеждане на данък МПС.

2. Данъчни облекчения за инвалиди и хора в неравностойно положение.

ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

Новият концесионен договор ще стигне до реален собственик, който да обслужва 2 млн. потребители, живеещи на територията на Южен Централен Район.

СПОРТ

1. Поетапна реконструкция на стадион Пловдив.

2. Подпомагане на спортните клубове и школи.

Пловдив е град на спорта - оттук са излезли едни от най-големите спортисти на България.

ВРЪЗКА С ХОРАТА

1. Работеща приемна на кмета

Темата е модерна, но като областен управител имам опита с организирането на 17 изнесени приемни във всички общини с областта. Над 70% от въпросите на хората сме ги решили.

2. Обществени допитвания до всеки важен проблем, преди да бъде входиран в Общински съвет.

Поемам ангажимента пловдивчани да имат най-добрият град за живеене и най-атрактивният за културен туризъм, каза Здравко Димитров и лично представи кандидатите на ПП ГЕРБ за районни кметове.

ПРИОРИТЕТИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ ПО РАЙОНИ - ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ!

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (11)

Покажи предишните коментари
 • КОЙ нареди листата

  КОЙ нареди листата???

 • ГЕРБ горд

  Ако ( не дай Бог) загубите изборите в Пловдив, Бойко ще ви отреже......Не си и помисляйте да играете игрички едни срещу други, щото накрая печеливши няма да има.

 • читател

  10 приоритета - добре структурирана програма! https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpgНасреща метли и https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpgкооперации с басейни на пансионери от Гладно поле...

 • прс-прес

  Ореха кмет няма да стане, харчи само големи пари на вятъра. Ама то немъчени пари лесно се харчат.

 • читател

  отговори на: прс-прес

  По избори всеки харчи. Тези налудничави резултати през 2011г. как мислиш, че ги и получил политкомисар Славчо и каква беше реалността:

  Алфа Рисърч: с най-големи шансове са Славчо Атанасов (32.6%) и Иван Тотев (16.5%). Славчо Атанасов с 35,7%, Иван Тотев - с 11%, от вонящата на македонска наденица агенция Рисърч Десижън Мейкинг. съобщи шефът на агенцията Кольо Колев. За кмета /политкомисар Славчо/ биха гласували 50.8% от анкетираните, а за Иван Тотев - 27.1 %.

 • Емилия

  Разумът дано подскаже на хората да не гласуват за недостойни хора.

 • читател

  1. През 2010г. Дани-Здравка е изхвърлена от ГЕРБ с личната намеса на ББ, като я обвинява в слугуване на местен олигарх.
  2. През 2011г. пловдивската Мадам Лъжа основава партията си, към тази година балансът на основната фирма на мъжа Т. Каназирев ТЕРИКС ЕООД с капитал 5 000лв. е: загуба над 100 000лв., задължения към банки над 300 000лв и общи задължения над 1 300 000лв и никакви недвижими имоти в капитала. ПРЕЗ 2011Г ИМА МЕСТНИ ИЗБОРИ!!!
  2.1. НА 7,10,2011Г. Т. КАНАЗИРЕВ ПРОДАВА ФИРМАТА СИ ЗА 5000ЛВ. НА ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 - ДРУЖЕСТВО РЕГИСТРИРАНО В ОФШОРНАТА ЗОНА СЕЙШЕЛСКИ ОСТРОВИ.
  3. През 2012г показателите на ТЕРИКС ЕООД се запазват горе долу същите - но фирмата вече е на печалба 2000лв. - т.е. загубата от 100 000лв е стопена. ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ПЛОВДИВСКАТА МАДАМ ЛЪЖА ДАНИ-ЗДРАВКА СЕ ВКЛЮЧВА В ПРОЕКТА НА Брюкселската дантела М. КУНЕВА - „НОВА РЕПУБЛИКА“. Повод ново зарибяване на балъците с пари и без мозък.
  4. През 2013г вече има избори за НС, на които пловдивската Мадам Лъжа се изпокарва преди изборите с брюкселската червена дантела Кунева...
  4.1. На 25,9,2013г. Т. Каназирев обратно закупува фирмата си от ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 от Сейшелските острови.
  4.2 През 2013г. в капитала на ТЕРИКС ЕООД вече лъсва парцел в Кършияка /на този парцел с малък недвижим имот - за 74000лв в кооперацията на Дани и семейство, разрешено от небезизвестния Ральо Ралев/.
  4.3. В края на 2013г започва бясната дейност по основаване на фирми от гладните към този момент пенсии от Гладно поле - сем. Кленджарови - мамата и оз полковник татко Стефан. В капитала, на който фирми започва вписването на апартаментите в кооперацията на фамилия Кленджарови.
  - 451 000 лв. - 5 апартамента на бай Стефан Кленджаров с фирмата му ТЕРИ 2005 ЕООД - чрез нея фирмата на Т. Каназирев практически е освободена от активите недвижими имоти в капитала си.
  - 223 000 лв. - 3 апартамента на баба Катерина Кленджарова също става горда пенсия от Гладно поле с фирмата си Карловска ЕООД.
  - 87500 лв. за капак Тодор и Дани Каназиреви чрез фирмата си ТЕОДОР 2005 ООД стават собственици на луксозния имот в Капана. Т. Каназирев е 50% собственик в ТЕОДОР 2005 ООД, т.е. на луксозния апартамент в Капана само 3 седмици. На 6.12.2013г, на корпоративния фронт отново се появява оз полковник бай Стефан Кленджаров от Гладно поле и закупува фирмата ТЕОДОР 2005, като я превръща в своя еднолична собственост.
  Така след офшорните премеждия на Т. Каназирев - на финала всички фирми с недвижими имоти остават собственост на ОПГ Кленджарови, а Т. Каназирев остава с кафе машините и 20 си фирми... Плодящи се като зайци всяка година, за да не надхвърли прага за регистрация по ДДС, най-вероятно.

 • читател

  Градът на метлите!!! В това се превърна Пловдив по време на управлението на политкомисар Славчо - 1 300 000лв за метли...

 • ЛЪЖЛИВОТО "БЛАГОЧЕСТИЕ" НА ЗИКО

  През Средновековието горяха на клада атеистите, агностиците, гностиците, друговерците, вещиците, свекърви (някои) и непослушници. В 21 век за по-хигиенично, икономично да не са хаби топливо и да не се опушва климато РЕЛИГИОЗНИЦИТЕ практикуват кратко, ясно и категорично наказание ако не си им последовател: ОБЕЗГЛАВЯВАТ.
  (Не съм присъствал, признавам, ама така се знае!)
  Затова баба ме е учила ако се задава насреща благочестив всезнайко премъдър да мина на другио тротоар. Не било хигиенично.
  Зико вече се издъни както бяха седнали на всеуслушание с ИМПЕРИАЛиста, ама с МУТРОполита и с неговите *р*вославни безкористни архонтЦи няма нататък никакъв шанс - “паството” трева не пасем. Еле пък ако се нада да се разтича нЕкой от РежимаБоБоТРИ (ЧЕТИРИ? Ха!) да го устройва -даже и аз се сещам доколко е небъдна работа, след като крепяха МАМИНата фамилия да опоска Града два мандата.
  (Дано не прекалявам, ама ако сте забелязали по снимките както се перчат групово каква е пропорцията на мозъ... пардон, череп... пардон, ГЛАВИЦАТАТА баскетболна...? Как да се сложа под толкова мозък да ме управлява отново САРБ?)

 • читател

  отговори на: ЛЪЖЛИВОТО "БЛАГОЧЕСТИЕ" НА ЗИКО

  Хапчетата, откачало! Хопчетата забравяш... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм