Разбиващо видео: Нови MAN-ове срещу метлите на Славчо

Автор:
Четвъртък, 19 Септември 2019 12:26

З нови сметосъбирачни камиона - последен модел MAN, А6 C, демонтрира лично днес управителят на пловдивското общинско предприятие Чистота и кандидат на ГЕРБ за кмет на район Източен Иван Стоянов. Техниката в предприятието е на 100% обновена, а инвестициите в модерни машини са довели до икономия от над 10 млн. лева за последните 8 години, каза Стоянов, и показа метлите за 1.2 млн. лева, купени от кандидата за кмет на НФСБ Славчо Атанасов в мандата му преди 8 лета. Злощастните метли без дръжки, които така и не са влезли в употреба, още се пазят в архивния фонд на предприятието за свидетелство как не трябва да се чисти Пловдив.

Иван Стоянов подкара в двора на предприятието единия от MAN-овете, тъй като има и свидетелство за професионален шофьор.

Всеки от камионите струва по 280 хил. лева без ДДС и ще бъдат използвани основно в район Южен - най-големият по население и най-изостанал район на Пловдив. Там ще се въведе нова организация на сметопочистването, като се обособят две зони - на юг и на север от бул. Вапцаров.

Подмяната на старите метални контейнери с пластмасови е не само успешна, но и двойно по-евтина. Няма нито един счупен или подпален пластмасов контейнер, както плашена Славчовистите. Няма и шум при вдигането им рано сутрин.

КАКВО ОЩЕ КАЗА И ДЕМОНСТРИРА ИВАН СТОЯНОВ - В РАЗБИВАЩО ВИДЕО!

ВИЖТЕ И ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм