Георги Стаменов: Ул. В. Търново готова до 2 м. /видео/

Автор:
Сряда, 18 Септември 2019 12:23

Кметът на район Централен и кандидат на ПП ГЕРБ за втори мандат начело на най-големия пловдивски район - Георги Стаменов, обеща капиталният ремонт на ул. Велико Търново да приключи до 2 м. Ремонтът ще смени изцяло подземната инфраструктура, включва преасфалтиране, ново енергоспестяващо осветление и тротоари, и ще е за поне 20 години напред.

Изпълнител на дейностите е Драгиев и ко. ВиК пък инвестира в изгражадено на нова канализация.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Георги Стаменов започва и процедура по Закона за обществените поръчки за монтиране на 25 видеокамери от пешеходната алея в подножието на Бунарджика до върха. Той благодари на Общинския съвет, който със свое решение вчера, даде зелена улица за проекта, гарантиращ сигурността на хората и оживлението на най-големия пловдивски хълм. На първо място за мен е безопасността на хората, каза Георги Стаменов.

С изграждането на пързалката на Бунарджика, осветлението, реконструкцията на алеи и зелени зони хълмът се превърна в любимо място на пловдивчани не само през деня, но и до късно вечер. Всичко това е по инициатива на Георги Стаменов, посочи кметът на Пловдив Иван Тотев.

Видеонаблюдение е изградено и по бул. Мария-Луиза след реконструкцията, и по Шести септември, казаха още Стаменов и Тотев.

Какво друго казаха Георги Стаменов и Иван Тотев - в Още по темата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм