Whitesnake: 40 000 на Гребната (видео)!

Автор:
Whitesnake: 40 000 на Гребната (видео)! Снимки: Емил Казаков

Whitesnake: Ain't no love in the heart of the city, Гребната в Пловдив снощи, над 40 000!

Hills of Rock - Трето издание на фестивала в Пловдив!

Преди рокдинозаврите на Голямата сцена на Гребната се качиха изключително аткрактивните BONFIRE от Германия, а след тях и Ronnie Romero & Eridan, като вокалистът на Рейнбой пя класиките на Рони Джеймс Дио заедно с многохилядната публика, охлаждана от душовете на охраната.

Ковърдейл, с много ботокс по лицето и блестящи изкуствени зъби, макар и на 67 показа, че рокът не може да умре, рокът е жив и винаги ще бъде жив с хитове като Ain't no love in the heart of the city, Is this love, Here I go again...

Не се страхувайте от нищо, каза Дейвид, загърнат в българския трибагреник на 40 хилядите си фенове на Гребната в Пловдив.

ОЧАКВАЙТЕ УНИКАЛНА ГАЛЕРИЯ СНИМКИ НА АРСЕН НИКОЛОВ СЛЕД ОДОБРЕНИЕТО ОТ ЕКИПА НА ВЕЛИКИЯ ДЕЙВИД КОВЪРДЕЙЛ!

Вижте Още по темата.

Галерия със снимки

Видео

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • ья

    Лъвският пай от парите за ключовата 2019 година отново отива при „София Мюзик Ентърпрайсис”. Фирмата на Димитър Ковачев-Фънки и Иван Несторов-Амебата ще получат помощ от 1 900 000 лева в организацията на „Хилс оф Рок”. Според проектното предложение общият бюджет на феста е над 12 млн. лева, като основната част от приходите ще дойдат от продажбата на билети и реклама.

  • Маестрото

    Само в България е възможно дядо Дейвид да събере такава огромна публика! И аз съм израстнал с култовите му рок парчета и съм ги съзерцавал, но това, което той направи в Пловдив е под всякакава критика! В началото всичко вървеше долу-горе добре, въпреки, че си личеше, че това не е "онзи" предишният Ковърдейл! Към края обаче, нещата така загрубяха, че публиката пееше по-силно и по-вярно от него! Освен с подутото му от ботокс лице и неистовото му вокално напъване, този концерт едва ли ще се помни дълго! Не е ли време този колос на рока, блуса и фънка да се огледа, ослуша и да сложи край на кариерата си, преди да е станал за смях! Така направиха много негови "колеги" като Иън Гилън, Тина Търнър, Ози Озбърн. Но ако сега се мъчи да скатава бели пари за черни дни - спукана му е работата!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм