Наско Узунов в костюм на смърф тържествува от трибуната на ОбС

Автор:
Четвъртък, 16 Май 2019 09:57
Наско Узунов в костюм на смърф тържествува от трибуната на ОбС

Със закачка -отпратка към снощната победа на Локомотив Пловдив и първата за отбора Купа на България, започна днешната сесия на Общинския съвет.

Общинският съветник Атанас Узунов и административен директор на Локомотив Пловдив се появи в залата облечен с костюм на смърф.

Той добави, че снощи е бил поздравен лично по телефона от министър-председателя Бойко Борисов за  спечелената купа от „Локомотив“-Пловдив.

Малко съм развълнуван, а и не съм спал. От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция - нямаше никакви произшествия на отиване и връщане. Доказахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една социална магия, която обединява много хора, обяви от трибуната Узунов.

Той посипа сол в раната на ботевистите, като подари жълта купа с малко бонбони на общинския съветник от БСП Иван  Петков - Бебето - запален фен на Ботев Пд.

И последно - аз имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони - сини и червени, посочи Узунов.

Петков прие подаръка с усмивка и поздрави Узунов за победата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм