Хекимян щастлив на дъното на блатото

Автор:
Четвъртък, 28 Март 2019 16:31
Хекимян щастлив на дъното на блатото

"Народната" телевизия бТВ стигна дъното на блатото.

А лидер в тази посока безспорно е предаването "Тази сутрин", водено със страст от Антон Хекимян, и онези, които му шушнат в ухото. Не че хората в това студио са от гнусливите, но режисираните от тях скандали, с които се опитваха да манипулират общественото мнение, и със сигурност ще продължат да го правят, минаха всякакви граници. Така че, всеки ден зрителите ще бъдат заливани с тонове отрова, наситена с човешка омраза.

Напълно съм съгласен, че оставките на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Ваня Колева и Красимир Първанов са нормална реакция за допуснати от тях грешки. Макар че, не са свързани с нарушаване на закона. Но на всички е известно, че в ГЕРБ провиненията не остават безнаказани.

А че кампанията с апартаментите срещу ГЕРБ беше подготвена много старателно, говорят фактите. Защото не мога да приема за нормално всеки божи ден да даваш трибуна на престъпници и мошеници, каквито са социологическите шамани и водещите фактори на червените кхмери. Което означава, че бТВ е част от техния отбор. И то за събития, извадени от нафталина.

Ще започна с президента Румен Радев и изключително "интелигентната" му съпруга Деси.

Той стана известен като българската глава, която гази законите и морала. В "Тази сутрин" отрова са храчели и храчат Мадам Лъжа и нейната достойна партньорка в лъжите и измамите Елена Милиончева, на която прокуратурата е повдигнала обвинения за пране на пари в особен големи размери.

В челото на престъпните червени кхмери достойно място имат боклуци като срамните шамани Червен Кольо, Кънчо Стойчев, Андрей Райчев и Юрий Асланов, които продължават с опитите си да промиват мозъците на българите. Както и Мая Манолова, която е шарлатанка от класа. Разбира се, списъкът може да бъде много дълъг. В него място имат и смешните оцапани "политици" Атанас Атанасов, Радан Кънев, Методи Андреев, Христо Иванов и още някои други звезди.

Специално място в цялата кочина заслужава и една политическа пиар отрепка. Тя се казва Арман Бабикян.

С особени почести бащата на фалшивите новини у нас, които разпространява чрез сайта си "Информиран", бе посрещнат в студиото на Антон Хекимян.

Това е индивид, който целуваше задните части на Надежда Михайлова, когато СДС беше на власт, после направи опит да се пришие към ГЕРБ, но бързо бе прогонен с щутове.

Това е човекът, който обяви, че Борисов има остров в Гърция и имение за 350 милиона долара в Лос Анджелис.

Същият този лъжец разпространяваше измислиците, че Делян Добрев, Антон Тодоров, Десислава Атанасова, Красимир Велчев имат апартаменти в столичния квартал "Царско село".

Няма да коментирам какви ги говореше миналия ден в бТВ за хората на Борисов. Но Хекимян явно беше много щастлив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • читател

  Кампанията избърза, поради изнервянето на ДАкащите десни отрепки - вече видели липсата си на депутат, сред правилния ход на СДС за коалирането с ГЕРБ, в ЕП и активирали журналистическите си подложки из медиите. Ако бяха по-хладнокръвни трябваше да ударят в седмицата преди изборите, ама като имат бомбета на ДАкащите кратуни избързаха. За изборната им загуба на ДАкащите направи, каквото можа и уникалният идиот Малинов, който обясни, че не можа да вдигне самолета при гласуването за шофьорите...

 • Григорова

  БОЖИДАРЕ, СПРИ С НАКОЛЕНКИТЕ, БОЛЕН СИ ОТ ЗЛОБА, НО СИГУРНО СИ ДОБРЕ ВЪЗНАГРАДЕН И СЕ СТАРАЕШ ПОВЕЧКО ОТ НОРМАЛНОТО. НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ МОЖЕШ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ ВОДА ДА МУ СИПЕШ. ПОГЛЕДНИ СИ ГЕРБЕРСКИТЕ КАЛИНКИ- ТЪПАК ДО ТЪПАКА, КОРУМПЕТА ОТ БИВШАТА БКП.

 • читател

  отговори на: Григорова

  Шофьорът на самолет Радев - малък пръст и сипване на вода! Браво - мирише на землянки и празни бетонни кратуни! Добре, че е жената на бомбето Радев, та да насочва прожекторите с идиотщините си към бомбето Радев!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм