Станишев: Политиката не е да отстъпиш място на бабичка

Автор:
Неделя, 17 Март 2019 11:40
Станишев: Политиката не е да отстъпиш място на бабичка

Аз съм кавалер и във всичките си действия съм го доказвал, но политиката не е като в автобуса - да отстъпиш място на бременна или възрастна жена.

Това каза в телевизионно интервю председателят на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев по повод вътрешнопартийната битка между него и бившата ми половинка Елена Йончева кой да оглави листата на БСП за евровота пре май.

С Елена сме приятели, подкрепяме се, подкрепям я и сега, но политиката не е да отстъпиш място в автобуса, подчерта Станишев.

Днес на Позитано 20 се решава кой да е водачът на листата на БСП за евровота през май.

Корнелия Нинова твърдо стои зад кандидатурата на Елена Йончева, вътрешнопартийната й опозиция обаче е за лидера на ПЕС Сергей Станишев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Дочоолу и Гочоолу правят избори. Партизаните образа точките. След като над 90% от партийните организации бяха номинирали СтаниШеф, сега се оказа, че при преброяването от Мадам Лъжа и контрабандиста Добрев организациите били гласували за лудата червена коза МилиЙончева. Номинирането на МилиЙончева ще бъде като номинирането на баба Цецка за президент. А дано стане!

  • лулу

    За да не се чувства като бабичка или бременна жена да не чака да му отстъпят място в листата.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм