Боил Банов сравни Йончева с Цола Драгойчева

Автор:
Събота, 02 Февруари 2019 16:48
Боил Банов сравни Йончева с Цола Драгойчева

Записът е манипулиран, подправен, нагласен, рязан, съчетаван с други разговори, обяви министърът на културата по бТВ за скалъпен от Елена Йончева скандал

„Те достигнаха в манипулацията си отвратително ниво. Целта е в обществото да се насади идеята че, има един сериозен служител и още един, който ще бъде свидетел. Това е отвратителна и гнусна манипулация. Не може да лъжеш хората, че имаш „защитен свидетел“ и да казваш колко бил почтен. Това е Ангел Ангелов, който ме рекетираше. Става въпрос за един мръсник! Цола Драгойчева, извинявайте, Елена Йончева, е контрабандистка на сведения". Това заяви пред бТВ министърът на културата Боил Банов.

Той не крие, че гласът от записа е неговияТ, но е категоричен, че е манипулиран.

„Правени са многократно записи – той е подправен, нагласен, рязан, съчетаван с други разговори, за да се получи нещо, с което мога да бъда рекетиран. Категорично твърдя, че е манипулиран и че съм вкаран в капан”, каза Банов.

Като причина да не подаде сигнал за рекета, Банов посочи, че никога не е ставало лично и не е имал доказателства.

„Когато работеше с мен, той не се държеше адекватно, но не е заплашвал. Заплахите започнаха, след като беше уволнен. През хора - „Ще те размаже, той те е записвал”. Преди да бъде уволнен не ме е заплашвал, просто се е държал нагло и непочтително”, посочи министърът на културата.

Той коментира, че консорциумът, който е правил проекта на „Ларгото”, е избран по времето, когато премиер беше Пламен Орешарски. Тръгнал е със забавяне, но е станал качествен.

„С манипулиране на хора, с откровена лъжа – бандитът си е бандит. Проблемът е когато хора, на нивото на Йончева, уважавани хора реализират манипулация. Когато живееш в страх не можеш да работиш. Аз не живея страх“, подчерта Банов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Дори баба Цола оригинал, имаше в най-тежките си години повече акъл от Цола Йончева и Цола Нинова. Двете червени баби /едната синя всъщност/ в специфична женска възраст ще потопят партизаните с истеричните си и неадекватни напъни...

  • Деси

    И двете баби корнелка и елена да разкажат как едната от беднотия до шия стана богаташка, кок ленчето доби толкоз апартаменти, та чак гори с декари, кажете ни скъпи съпартийки. Ние пак сме бедни

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм