Червен Колю лъже на поразия по бТВ

Автор:
Петък, 14 Септември 2018 07:13
Червен Колю лъже на поразия по бТВ

бТВ за пореден път показа, че не е коректна телевизия. В студиото при Антон Хекимян беше дошъл собственикът на социологическата агенция "Медиана" Кольо Колев. Както се и очакваше Червен Кольо, както е известен в политическите среди, изсипа един тон лъжи, като си позволи дори да свали от власт Бойко Борисов.

Червеният социолог, който винаги е изпълнявал поръчките на БСП, обяви, че рейтингът на Борисов само за месец е паднал с 6 процента, потънали са още Томислав Дончев, Цветан Цветанов, както и патриотите. А общата оценка на кабинета била 3,29.

И всичко това при условие, че България се измъква от червената тиня, в която беше попаднала заради бившите комунисти, Борисов беше обявен за европейска личност за 2018, държавната хазна е препълнена, поредното сериозно повишение на заплатите вече е факт, и какво ли не още.

Грозното в поведението на Хекимян или на онези, които му говорят в ухото е, че не беше зададен поне един въпрос, свързан с добрите неща, които се случват в държавата. За мен това поведение на бТВ е повече от смущаващо. Което не е новина.

Преди време така се беше разпищолил собственикът на социологическата агенция АФИС Юри Асланов, който е и член на ръководството на БСП. Тогава той също като Червен Кольо лъжеше на поразия, а само дни по-късно прогнозите му се изпариха като вятър.

Какво мога да допълня. Освен че червената мръсотия няма свършване. Както и отвратителното поведение на най-срамния български президент Румен Радев, който се опитва да се гаври не с управляващите, а с България. Както това направи днес, отказвайки да подпише освобождаването на главния секретар Младен Маринов, който е номиниран за министър на МВР.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Поли

    Когато дадеш на бивш некадърен футболист да се прави на политически коментатор, се получава не само пародия, ами и пълна трагедия. Пловдив онлайн, Баев...преди бяхте сериозен сайт. Сега никой вече не ви чете, заради ей тоя мега боклук. Поне Баев като ще плюеш и изпълняваш поръчки, застани със собственото си име и лице, не се крий зад ей тоя постоянно пиян деградат! Гнус ме е от вас!

  • читател

    отговори на: Поли

    Червена партизанке, марш на Бузлуджа на въртиш гюбеци с Мадам Лъжа и Горан Брегович. Между футбола и волейбола има известна разлика (все с топка се играе), ама къде празна бетонна червена кратуна да разбира...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм