Big Brother: Вкараха и мъжете барабар с олигофрена Тошко!

Автор:
Петък, 26 Септември 2008 00:44

Комплексари на тема пари, жени и успех са новите пасажери в падналия самолет 

Автор plovdiv-online

ImageБиг Брадър 4 е имало шпионин на острова на Сървайвър-ите! Това стана ясно, след като в четвъртък вечер в другия разбит самолет - не при кокошките - продуцентите на шоуто вкараха 11 мъже, тип петел. Точно толкова са жените в първия паднал аероплан. По същия начин – 11 срещу 11; мъже срещу жени – са разделени двете племена в Сървайвър, който засега поне е с класи над нещастния Брадър.

Какви са мъжете? Ясно, отрепки. Как ще стане шоу, ако не са.

Данаил (37) от София бил сменил 42 ресторанта и имал 72 компании, но още живее при мама и тати. Готов да се целува с мъже. Мартинчо от Харманли си е жив швестер, той пък не е готов да се целува с жени. Някакъв псевдотерминатор, наречен Цветан, грабна бутилката ирландско уиски. Обаче му трябваха 20 минути да намери под стола в изповедалнята тайната мисия, която му даде зрителският вот. Егати Шварценерега!

Интересен е пловдивчанинът Петър (23), който вече е търкал нара 20 дни, след сбиването на ултрасите на Локо Пд с цесекари на прословутия мач в Сандански. Момчето е искрено и казва, че влиза в Къщата или където и да е за пари. Наръгвали са го с нож, страшно! Има 2 г. забрана да ходи по мачове, тъжно! Циганите не са хора, казва Петър. Спи с кръстче под възглавницата и не гласува за управляващите.

58-годишният Иван е хотелиер и ресторантьор от Лом, но живее във Варна. Има 12 годишно дете от подчинена и две деца от жена си, която била свикнала със забежките му. Дивечът и жените се гонят по един и същ начин, казва бай Иван. На жените повечко се приказва, докато ги гръмнеш с патката! Ха-ха! Приятел на арестувания Веселин Данов, какво очаквате!

Владимир (28) от Добрич може и да е успял в Щатите, но е наивен малоумник! Спечелил зелена карта и заминал с момиче, за което се оженил, за да получи и то карта. След брака момичето му казало: Ами не те обичам вече! А преди това не му казало дали го е обичало. Владо работил до късно, оставал след работа и вече бил сериозен банкер, но 300 бона си е сума, казва ню америкън бой.

Градинарят Георги (28) от София обича да пие. Пил допреди малко и затова отивал да си допие. Къде? На сметката на Биг Брадър, умно!

Осмият, имаше такъв партизански филм, но в Биг Брадър осмият е олигофренът от Грудово Тошко. Според психолога му той е на един забравен остров. Пълен Сървайвър!

„Тоше, как си?” – пита Милен Цветков. – „Пишкам си” – отвръща Тошко и си пипа дюкяна. Цирк!

В Изповедалнята обаче се разбра, че Тошко не е олигофрен, а играе роля. Двама от съквартирантите са в час и ще му помагат да не бъде лесно заловен.

Ако сте забравили кои бяха жените в падналия самолет - кликнете Тук.

С тя ще се оправя Камен (22) от Плевен. Момъкът, на който не би му простил нито един пандизчия, е убеден, че ще е пъpвият, който ще пpави секс в Къщата. Харесва всички жени от 14 до 44. Учи психология, за да ги манипулиpа. Фен на високите скоpости, с 15 катастpофи, една с дpуга не си пpиличали. Ами тя само последната е различна, бе, момче!

Роденият в затвора Даниел (25) има строителна фирма и макар, че излиза от блатото, разполага с пари. Купува сега заведение в центъра на София, майка му е с постоянно жителство в затворите, самият той е роден в Сливенския. Баща му трябва да е някой шейх, когото издирва. На Даниел му викат Шейха. Сам казва, че прави сделки за над 10 млн., после - зад над 5 млн. Хвали се, че е личен приятел с Бойко Борисов.

Единайсетият е... пътешественик. Умберто (28) от Португалия не се различава от българските мъже с чивия в главата. Обикаля света, но не го свърта никъде. И затова - хоп! - в Къщата! hat a Surprise! Тъпотията е завършена.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм