ММА бойци: Биячите са срам за хората

Автор:
Петък, 26 Февруари 2016 16:47
ММА бойци: Биячите са срам за хората
Моралът е много тънка материя. Тя не се учи. Или я имаш, или я нямаш.
Известно е, че се срещат личности, които дори се опитват да дават акъл, без да познават тази материя, популярна още като хорска човещина.
Тези хора са опасни, защото са готови да те оплюят и жестоко да те наранят, ако се опиташ да кажеш нещо различно от тяхното мнение.
За радост по-голямата част от света са човеците.
Такива са и ММА състезателите от "Боен Клуб България", които са потресени от побоя, който нанесоха лица с нечовешки образи на младо семейство на Околовръстното.
В специално обръщение, направено в сайта Sportal.bg, те официално поканиха на тренировка лицата, задържани за побоя над семейството.
От клуба заявиха, че са тренирали с един от биячите и той се е представил доста под нивото за спорта. Ето и цялото изявление на ММА състезателите:
ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ЗА БИЯЧИ
Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното".
Вече се знае за Георги Близнаков и липсата му на умения.
В състезанието "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г., колегите му в националния отбор трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт.
Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не!
Освен всичко друго, ТЕ СА СРАМ за хората, които спортуват!!!От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи".
След като в рамките на предните две седмици, така или иначе "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове, ето една чудесна възможност за всички биячи.
Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските ви в първите седем и последващи години!
Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!"

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Жоро

    Приветствам идеята на Боен Клуб България нека на арената да ги видим колко големи майстори са. Лесно е когато са 4 човека с оръжие срещу сам невъоръжен мъж. И малко дете ще познае в дадения случай кой ще надвие.Ще следим осторожно развитието на ситуацията с тяхното задържане и приканвам всички възмутени и будни граждани които искат да живеят в една нормална и европейска държава да не се примиряват с тяхното освобождаване и евентуално оневиняване.Защото както винаги ще се разминат с условни присъди.И кой им издаде разрешителни за носене на оръжие трябва и той да понесе отговорност и наказание защото предполагам и то е издадено по втория начин и може би силно ще се изразя корумпирано с даване на пари.

  • Боец

    Естествено че се учиш на морал, а не се раждаш с него. Повече книжки четете господин всезнайко

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм