Дани измисли пропускателен режим в клубовете

Автор:
Сряда, 21 Октомври 2020 14:19
Дани измисли пропускателен режим в клубовете

Пропускателен режим на входа без струпване на хора, до 6 човека на една маса в ресторантите и работа на нощните клубове с 50% от капацитета при намалени нива на музиката.

Това са част от мерките, които обсъдиха и одобриха на среща при областния управител Дани Каназирева представителите на бранша.

Каназирева въобще не мислела за вариант затваряне на нощните клубове, стана ясно от срещата й с няколко босове на барове под тепетата днес.

Също днес до 17 часа търговските вериги – хранителни и промишлени, включително и трите мола, трябвало да предоставят своята организация спрямо площта на обекта, а утре до края на работния ден същото ще направят и заведенията.

Собствениците на заведения коментираха, че ще спазват мерките и ще следят стриктно за тяхното изпълнение. Те не обясниха кой и как ще предпазва от групиране пред входа на клубовете нощем.

Всички заедно трябва да се справим със ситуацията. Както трябва да съхраним здравето на хората, на нашите служители и клиенти, така трябва да спасим и икономиката на града, заяви бодро Павлин Петров от Българската асоциация на заведенията.

Той допълни, че с мерките от страна на държавата – намаленото ДДС , мярката 60/40, която за бранша е 80/20, бизнесът им ще успее да компенсира намалената посещаемост в заведенията и клубовете и да запази работните места в тях.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • Писател

  Жалка работа сте. . Хората се борят за намаляване разпространението на вируса, вие се ебавате с труда им. Кофти медия сте

 • читател

  отговори на: Писател

  Писател, https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgда не чистиш https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpg8 метровия басейн на Дани-Здравка за някой лев...

 • читател

  Писател и преди да пишеш и чети...

  1. През 2010г. Дани-Здравка е изхвърлена от ГЕРБ с личната намеса на ББ, като я обвинява в слугуване на местен олигарх.
  2. През 2011г. пловдивската Мадам Лъжа основава партията си, към тази година балансът на основната фирма на мъжа Т. Каназирев ТЕРИКС ЕООД с капитал 5 000лв. е: загуба над 100 000лв., задължения към банки над 300 000лв и общи задължения над 1 300 000лв и никакви недвижими имоти в капитала. ПРЕЗ 2011Г ИМА МЕСТНИ ИЗБОРИ!!!
  2.1. НА 7,10,2011Г. Т. КАНАЗИРЕВ ПРОДАВА ФИРМАТА СИ ЗА 5000ЛВ. НА ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 - ДРУЖЕСТВО РЕГИСТРИРАНО В ОФШОРНАТА ЗОНА СЕЙШЕЛСКИ ОСТРОВИ.
  3. През 2012г показателите на ТЕРИКС ЕООД се запазват горе долу същите - но фирмата вече е на печалба 2000лв. - т.е. загубата от 100 000лв е стопена. ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ПЛОВДИВСКАТА МАДАМ ЛЪЖА ДАНИ-ЗДРАВКА СЕ ВКЛЮЧВА В ПРОЕКТА НА Брюкселската дантела М. КУНЕВА - „НОВА РЕПУБЛИКА“. Повод ново зарибяване на балъците с пари и без мозък.
  4. През 2013г вече има избори за НС, на които пловдивската Мадам Лъжа се изпокарва преди изборите с брюкселската червена дантела Кунева...
  4.1. На 25,9,2013г. Т. Каназирев обратно закупува фирмата си от ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 от Сейшелските острови.
  4.2 През 2013г. в капитала на ТЕРИКС ЕООД вече лъсва парцел в Кършияка /на този парцел с малък недвижим имот - за 74000лв в кооперацията на Дани и семейство, разрешено от небезизвестния Ральо Ралев/.
  4.3. В края на 2013г започва бясната дейност по основаване на фирми от гладните към този момент пенсии от Гладно поле - сем. Кленджарови - мамата и оз полковник татко Стефан. В капитала, на който фирми започва вписването на апартаментите в кооперацията на фамилия Кленджарови.
  - 451 000 лв. - 5 апартамента на бай Стефан Кленджаров с фирмата му ТЕРИ 2005 ЕООД - чрез нея фирмата на Т. Каназирев практически е освободена от активите недвижими имоти в капитала си.
  - 223 000 лв. - 3 апартамента на баба Катерина Кленджарова също става горда пенсия от Гладно поле с фирмата си Карловска ЕООД.
  - 87500 лв. за капак Тодор и Дани Каназиреви чрез фирмата си ТЕОДОР 2005 ООД стават собственици на луксозния имот в Капана. Т. Каназирев е 50% собственик в ТЕОДОР 2005 ООД, т.е. на луксозния апартамент в Капана само 3 седмици. На 6.12.2013г, на корпоративния фронт отново се появява оз полковник бай Стефан Кленджаров от Гладно поле и закупува фирмата ТЕОДОР 2005, като я превръща в своя еднолична собственост.
  Така след офшорните премеждия на Т. Каназирев - на финала всички фирми с недвижими имоти остават собственост на ОПГ Кленджарови, а Т. Каназирев остава с кафе машините и 20 си фирми... Плодящи се като зайци всяка година, за да не надхвърли прага за регистрация по ДДС, най-вероятно.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм